Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jason se probudí v životě, který nedává smysl – nemá v něm rodinu a vytvořil něco mimořádného. (Apple TV+)

Recenze (6)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdiel od iných som presne naopak prekvapená, že sa dozvedáme podstatu už tak skoro, napriek tomu, že sme k tomu smerovali od prvých scén na univerzite v prvej epizóde. Prečo by mal Jason očakávať, že sa stal obeťou kvatového previazania, niečoho, čo funguje pre najmenšie častice, ktoré poznáme a nie pre makrosvet a ľudí? Zrejme sa tvorcovia rozhodli zamerať viac na riešenie danej situácie ako na hľadanie príčiny, preto ju odhaľujeme hneď. Snáď si ale pre nás ešte niečo nechali, čo dokáže dej správne vygradovať. Za mňa zatiaľ spokojnosť. ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Dajme seriálu vedecký názov, hlavnú postavu profesora(!) fyziky a máme skvelý sci-fi seriál? Mohlo byť, ak by to neposrali na plnej čiare už v prvých 2 epizódach. Teórie aj fantázie o multivesmíre, previazaní častíc, mačkách v krabici a podobne, poznáme už nejednu dekádu, tak ako dafuq je možné, že profesorovi(!) fyziky to trvá dve celé epizódy, aby mu docvaklo, čo sa deje. Fakt nemám chuť pokračovať v pozeraní. Toto bude určite len ďalší trápny pokus, ako nalákať divákov na vedeckú tématiku, no zlyhať v písaní inteligentného scenára (resp. nezmyselne naťahovať dej). Hviezda za pokus, hviezda za Jenny, na ktorú sa stále dá s potešením pozerať. To ako e2 skončila mi vlastne ubralo kus dôvodu to pozerať. Kto chce, risknite to, ja skúsim iný vesmír, taký kde scenárista urobil dobrú robotu. 43% - 2* ()

Reklama

erpe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A mě to nebaví... Je to strašně utahaný a usínám u toho. V místech, kde by se dalo jasně mluvit, vysvětlovat a chápat, se mlčí a hloupě zírá. Proč? Protože to natahuje a zvyšuje napětí? Ani ne. Je to nuda a netuším, jestli neudělám chybu, když budu koukat dál :-( ()

kyjo 

všechny recenze uživatele

Profesor fyziky, ale s pomalejším vedením, než Morty Sanchez. Co se bude dít, je všem jasný v prvních pěti minutách, hned co na tabuli nakreslil Schrodingerovu kočku, ale tomuhle troubovi to trvá celý dvě epizody. A celou tu dobu se tváří jak vemeno. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda to není a nebyl bych až tak příkrý v hodnocení, na druhou stranu to není tak chytlavé, jak by mohlo a hlavně jak by chtělo. Na vině je hlavně troubelínství Edgertona, který je až příliš vyjevený, ač mi jako herec nevadí a i scénář je natvrdlý o kus víc, než by si divák zasloužil. Ale šanci třetímu dílu dám, ten rozhodne o palci nahoru či dolu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama