Reklama

Reklama

French Girl

  • Kanada Chez les beaux-parents (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh sleduje Gordona Kinskiho (Zach Braff), středoškolského učitele z Brooklynu, který jede se svou přítelkyní a šéfkuchařkou Sophie Tremblay (Evelyne Brochu) do svého rodného města Québec City, kde testuje michelinskou tříhvězdičkovou restauraci superšéfkuchařky Ruby Collins (Vanessa Hudgens). (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože Zach Braff podává maximální výkon na to, aby zahrál toho největšího podělaného blba, tak ani za ten tu hvězdičku nedám, protože tohle dokoukat bylo utrpení. A to Vanessa Hudgens rovněž (patřící mezi mé oblíbené zvláště pak ve vánočních filmech) odehrála svůj part skvěle. Přesto jsem se nejen nesmál, ale film protrpěl. Vzdor slavným francouzským šansonům. Já už nějak nemohu rozdýchat, že hlavního hrdinu napsal scénárista jako dementa, byť je to asi odraz současné zdegenerované západní společnosti (EU pak zvláště). Možná, že tam se nad tímto filmem baví. A sorry poslední: sice Braff na 49 nevypadá, ale obstarožní nápadník to je, jeho milá na 40 vypadá dobře, ale tyhle "poupátka lásky", co konečně našli tu pravou-pravého mě tak trochu jako diváka už urážejí. Podbízivé, trapné, laciné a směšné. Trvám na odpadu. ()

carebear 

všechny recenze uživatele

Zach Braff ako novodobý smoliar Jebal len tentokrát sa mu to nesnaží dokafrať svokor ale lezbická expriateľka . Vtipné a podarené rovnako ako všetci aktéri. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola očividne až príliš veľká inšpirácia u Meet the Parents - akurát v kanadskom kabáte a s miernymi obmenami. Každopádne, aj keď to bola vykrádačka staršieho námetu, tak tie postavy, dialógy a humor ma celkom bavil, takže to napokon nebol až taký prepadák. Namiesto postavy Ruby by však určite uveriteľnejšie pôsobila nejaká mužská postava, ktorá by tu robila obdobný rozruch v rámci rodiny. Nuž, čo sa dá robiť... Ale inak to bol taký lepší priemer. 3* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama