Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V příběhu seriálu Lež na pláži majitelé úspěšného IT start-upu Hynek, Gabriel a Štěpán ohrozí zájmy nebezpečného mafiána a musí prchnout z Prahy. Na útěku najdou azyl v hotelu, kde se pod falešnými identitami vydávají za barmany. Musí rychle zmizet ze země, vezmou tedy starou dodávku a prchají za hranice. Po hodinách jízdy zastaví u hotelu, ve kterém právě čekají příjezd tří barmanů. To se Hynkovi, Gabrielovi a Štěpánovi hodí, půjčí si jejich identitu a zůstanou na noc. Ráno mají v plánu zase pokračovat, jenže v hotelu pracují tři zajímavé české holky – Jarmila, Adéla a Hanka. A ty za malé zdržení určitě stojí. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Erutan_Revol k tomuto seriálu (2)

Pasy (2024) (E06) 

Tahle epizoda nebyla až tak zoufalá. Starší herci trochu zachraňují situaci, když už dostanou nějaký ten screentime a zvraty v ději jsou občas trochu zábavné, takže jsem se vyjímečně i poustmál. Nicméně pořád žádná bomba. 4/10 ()

Konec (2024) (E07) 

Tak tahle epizoda byla kompilace romantického kýče, minimálně, co se scénáře týče. Všechny epizody byli přeslazené, ale tohle se snad nemůže líbit ani fanynkám tureckých telenovel. Herecké výkony minimálně mladých herců jsou stále tristní. 1,5/10 ()

Reklama

Reklama