Reklama

Reklama

Klíč k vraždě

  • USA Twisted (více)
Trailer

Obsahy(1)

Strávila s nimi noci plné vášní a oni jsou teď mrtví... Po vyřešení významného případu sériového vraha Edmunda Cutlera je důstojnice Jessica Shepardová z policejního oddělení v San Franciscu převelena do oddělení vražd a povýšena do hodnosti inspektorky. Jejím hrdým mentorem je komisař SFPD John Mills, její pěstoun a bývalý partner jejího zesnulého otce. Jessica má velmi kladný vztah k alkoholu a v opilosti vyhledává muže jen pro sex. Je to dáno tím, že nese emocionální břemeno toho, že její otec zavraždil milence její matky, poté matku a sám spáchal sebevraždu. Když je jeden muž z Jessiciných náhodných známostí brutálně zavražděn, ona a její nový kolega Mike Delmarco jsou pověřeni případem. Jessica přiznává, že s obětí spala. Jenže o několik dní později je zavražděn další z jejích četných známostí na jednu noc a policie brzy dospěje k závěru, že vrah Jessicu pronásleduje. Na Millsovo naléhání Jessica zůstává na případu, to aby nalákala vraha. Vyšetřování sice postupuje, ale Jessica neustále pije a trpí výpadky paměti. Tento výpadek měla i v době, kdy došlo k prvním dvěma vraždám. Svěří se s tím Millsovi, ale ten ji povzbudí, aby pokračovala s vyšetřováním. Jessica sama náhodně objeví třetí vraždu. Je to Cutlerův obhájce Ray Porter, se kterým také měla sex a který ji ráno pozval, aby se s ním sešla. Je jasné, že s kým se žena vyspí, ten je zavražděn. Budou vraždy pokračovat i teď... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jessica je policejní Einstein, kterého netrkne, že pokaždé, když se napijje - což dělá každý den po práci - padne náhle jak podťatá, přičemž si nepamatuje předešlou noc, že by teda v pití mohlo něco být. Probírá se až ráno zprávou o mrtvole, z které se vždy vyklube její "známý". A přestože ona je navenek chladná a drsná, uvnitř ranec nervů a materiál pro psychiatra, film tyto vlastnosti nemá, naopak je velmi fádní a na detektivku velmi nevzrušující. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Poměrně poutavý kriminální příběh s dobrým tempem děje a zaplétáním a zajímavým leč ne zcela originálním scénářem, oceňuji práci kamery a střih, i když to mohlo být ještě lepší, děj mne celkem upoutal, konec se mi však již tak nelíbil, není moc povedený. Přesto po delší době mírný nadprůměr kriminálek. Hodnocení: 75 % ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. The City [3:46] ,2. The Box [1:39] ,3. I'm My Own Best Suspect [1:07] ,4. Blackout [2:02] ,5. An Old Flame [2:00] ,6. Nightmares [1:57] ,7. Get Away From Me [2:38] ,8. An Old Flame Dies [2:25] ,9. The Biggest Test of Your Life [2:27] ,10. A Toast to Your Partner [4:21] ,11. The Docks [1:52] ,12. Cigarette Burn [2:57] ,13. You Are the One [5:05], ()

Vráťa 

všechny recenze uživatele

Kleopatřin komentář je trefný. Chci jen dodat, že jedinou hlubší otázkou, kterou v tomhle snímku najdete, je otázka na kolik sami sebe známe, abychom mohli říct: "Tohle bych nikdy neudělal(a)." Ovšem tenhle snímek na téhle otázce spíš parazituje, než jí rozvíjí. A ikdyž mám S. L. Jacksona velice rád, tak jednoznačně tento snímek nedoporučuju. Leda jako kulisu... ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava v podání Judd otravná nesympatická ku*va. Když sebou každé večer flaknu po jedné sklenicce do bezvědomí, tak když ne na první ani na druhou dobrou, tak potřetí už by fakt napadlo asi každého pitomce, co to asi piju. Celý je to prostě úplně debilní i když ze začátku to vypadalo aspoň trošku nadějně. Nehorázné podprůměr, které bych rozhodně nedoporučoval. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama