Reklama

Reklama

U vraha v kuchyni

(seriál)
  • Španělsko El Rey del Cachopo (více)
Španělsko, 2024, 2 h 27 min (Minutáž: 46–51 min)

Režie:

Román Parrado

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o případu vraždy, ze které byl obviněný slavný kuchař ze Španělska. Ten svoji kariéru vystavěl na spletité síti lží a falešných identit. (Netflix)

Recenze (3)

keoma26 

všechny recenze uživatele

Taková barvotisková ilustrace syndromu barona Prášila. Samotný dokument potom trpí chronickou nemocí všech dokumentů poslední doby: rozvleklostí. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Krpatý španielsky šašo naporcioval okrem desiatich ton kráv aj nejakú kurvu z Hondurasu. Nechápem, o čom bolo to veľké divadlo, a nechápem, čo je na tom ťažké pochopiť. Mal naporciovať aj tú jej blbú máti, ktorá nevyronila ani slzu. A zaplatila vlastnej dcére prsné implantáty, ktoré jej potom musela splácať. Tie určite vyrezal preto, lebo každý implantát má svoje číslo, podľa ktorého by ju bolo možné identifikovať, čiže na to blbý nebol. Ale megasprostý bol v tom, že pri torze nechal nôž z vlastnej kuchyne, jej prívesok, a išiel ho odniesť do vlastného skladu. Déééééébil! Mali ho zavrieť už iba za to, aký bol debil. Aj pred vraždou. Dokument bol nudný, plný drístania a škaredých ksichtov. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama