Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý hrdina má klíč k záchraně lidstva přímo na dlani své ruky. V roce 3028 zákeřný mimozemšťan Drey nelítostně zničil planetu Zemi. O patnáct let později se mladý muž jménem Cale dozvídá, že je to právě on, kdo vlastní geneticky zakódovanou mapu k Titanu - vesmírné lodi, která uchovává tajemství záchrany lidského rodu. S Dreyem v patách se Cale a jeho nová posádka vydává najít Titan. Ovšem musí se k němu dostat dřív než Drey, který se chystá loI zničit a tím zároveň zahubit poslední šanci lidstva na záchranu vlastního domova. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Rhaegar 

všechny recenze uživatele

Planeta pokladů z wishe a právem zapomenutý film. CGI animace je na tu dobu dost dobrá a její nemaskované míchání s 2D nebylo v té době nic neobvyklého ani u anime. Soundtrack je docela nabouchaný. Celé to sráží kvalita tradiční animace, jež je často překvapivě dobrá, ale jindy velmi strnulá a proporce postav tečou a vypadá to dost amatérsky. A postavy i příběh nenadchnou. Prostě jsou. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dost mě mrzí neúspěch tohoto filmu, který způsoil, že u Foxů už další animované filmy točit nebudou. Putování vesmírem je provedeno dost zábavně, zajímavý je vývoj některých postav a samotný příběh je taky docela originální. Především jde o pastvu pro oči - úvodní zničení Země je provedeno naprosto geniálně. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu vysoko nadpriemerný animovaný počin, ktorý geniálne kombinuje CGI a kreslenú grafiku. Príbehovo aj celkovým spracovaním sa však jedná o počin vhodný viac pre staršie publikum ako pre tých najmenších, takže z tohto dôvodu sa mu možno nedostalo až takého ocenenia, ako by mu náležalo. Holt, taký je svet, nespravodlivý, neférový. Ja som sa bavil pri premiére, bavil som sa aj po ôsmich rokoch po opätovnom zhliadnutí. To znamená, že kvalitu si snímok drží neustále a to je to hlavné. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Průměrný až mírně nadprůměrný animovaný film pro celou rodinu. Film nikoho neurazí a úvodní scéna , troufám si říct, že všechny naprosto nadchne. Při dalším pokračování tohoto filmu si však nejsem jist, jestli bude všem sedět. Charakter postav je super, scénář taktéž, jen mi tam něco chybělo co by mě více připoutalo ke křeslu a nenutilo mě občas koukat se kolem sebe , hrát si s ovladačem prostě být mylšenkama mimo jen ne upřeně s napětím koukat na obrazovku. ()

Shinycats 

všechny recenze uživatele

Americký sci-fi film, kombinující techniku tradiční kreslené a počítačově vytvořené animace, zajišťuje zábavu pro děti i dospělé. Neutuchající naděje v znovuobnovení lidstva Vás vtáhne do příběhu a máte potřebu fandit až do samého závěru. Děj plný dynamiky, hvězdný dabing, úžasný zvuk a skvělá hudba, která vše umocní. Celosvětové tržby nedosáhly ani polovinu rozpočtu, což se však při částce 75 mil.$ není čemu divit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Film byl v roce 2001 oceněn cenou Saturn a Golden Satellite v kategorii nejlepší Sci-fi film. (Terva)
  • Redakce Motion Picture Sound udělila devítičlennému týmu zvukařů cenu Golden Reel. (Terva)
  • Corso v jedné scéně nařídí Tuckerovi, aby před vstupem do vakua vydechl. Tak je to správně, protože snažit se zadržet dech v takovém případě vede k masivnímu poškození plic. Většina, především starších, sci-fi filmů a seriálů, tento fakt ignoruje a postavy ve vakuu zadržují dech. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama