Reklama

Reklama

Casper a strašidelné Vánoce

  • Kanada Casper's Haunted Christmas (více)

Obsahy(1)

Kdo by neznal Caspera, přátelského ducha, kterého se bojí jen ti, kteří nemají čisté svědomí! Před Vánocemi mají on i jeho tři směšně strašidelní strýcové problém, protože vládce všech duchů jim další těžký úkol. Dobrácký Casper totiž za celý rok nevystrašil ani jednoho člověka a strýcové zase strašili příliš mnoho, a tak je všechny poslali do toho nejvánočnějšího městečka v zemi. Casper musí vystrašit alespoň jednoho člověka, zatímco jeho strýcové nejsmějí strašit vůbec! Strašidelné trio zavolá na pomoc bratrance Spookyho, aby strašil místo Caspera. Ten se skamarádil s malou dívenkou Holly, která svátky moc ráda nemá, ale spolu musí vymyslet, jak přelstít Spookyho, vystrašit strýce a zachranit Vánoce! (Intersonic)

(více)

Recenze (31)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

23.Deň filmového adventného kalendára. Tak ešte jeden deň a mame tu najkrajšie sviatky v roku. Caspera som ako malý chlapec zbožňoval. Videl som asi všetkých okrem tohto vianočného. Nepamätám si ho. Ale efekty boli veľmi veľmi slabé na dnešnú dobu. Ale za nostalgiu a málo percent si to zaslúži lepšie hodnotenie. 3* ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pravdupovědíc jsem se nedodíval, možná by bylo lepší napsat, že jsem se ani pořádně nerozkoukal. Viděl jsem jenom asi půlhodinu a šíleně jsem se nudil a nechápal hodně slabou práci odvedenou na tomhle skvostu. Troufám si říct, že ani děti (pro které je tento animák určený) by si to neužili a asi by je to znechutilo. Hodně, hodně slabé. Mít tato pohádka "rok výroby" třeba pod rokem 1980, to by snad ještě šlo. Natočit ale v roce 2000 tohle, to je fakt špatné. Jen proto, že jsem nevydržel se dívat do konce dávám 1 hvězdičku - 10%, myslím ale, že kdybych to viděl celé, šlo by to hned do odpadu, opak by byl velikým překvapením. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Malý, milý duch Casper sa prvý krát objavil na plátnach kín v roku 1945. Bolo to v krátkometrážnom animovanom filme "Casper the Friendly Ghost". Dal som mu štyri hviezdičky. Potom som sa s ním stretol v celovečernom filme z roku 1995. Bolo to zábavné, veselé, miestami dojímavé, trocha ponaučné, vtipné aj roztomilé. Dal som tomu štyri hviezdičky. No a teraz som si pozrel animovaný kanadsko-americký snímok "Casperove strašidelné Vianoce" (Casper´s Haunted Christmas). Vianočné sviatky milujem a aj Caspera som si celkom obľúbil. Avšak v tomto prípade to bolo celé pojaté v naivne prostoduchom štýle detského diváka a ani animátori neodviedli zrovna najlepšiu prácu. Takže tento titul ocením iba dvoma hviezdičkami. ** ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, aby mi vadila animace, ale jinak jsem byla spokojená. To, že Casper nerad straší je základní kánon celé série a není důvod se s ním nějak nově vyrovnávat. Vtipy na vánoce byly dobré, straši trio taky. Konečně Casperův dvojník měl super kámošku a intro v drive - in bylo sympatické :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Přiblblý jednoduchý animák, který jsem opět zásluhou dévédéček viděl tolikrát, že na něj bohužel nikdy nezapomenu. Ono Casperův příběh sám o sobě v jeho nejrůznějších podobách příliš nesnesu. Ale samozřejmě chápu, že v jeho domovině je občasnou tradicí jej jakoukoli formou filmovým fanouškům zase připomenout. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama