Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tento prírastok do rodinky zombie komediálnych hororov proste môžem. Obsahuje síce množstvo absurdných scén (neustály spev za doprovodu gitary, tancujúci zombies,...), ale napriek tomu je to super prča.Stále mám pred očami skvelú scénku s motorovou pílou, pri ktorej som nevedel, či sa smiať alebo báť:D. A k tomu mnoho mladých známych tváričiek (až na Legendu Kung Fu:D). Pekných 75%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moderní splatter, který mne velmi mile překvapil. Zombíci, vidláci, gore efekty, humor ... Trošku pomalejší rozjezd, který ale záhy velmi rázně vygraduje do otáček kultů typu "Evil Dead", "Brain Dead", "Evil Aliens" apod. Každopádně celkově jejich kvalit nedosahuje. Jde spíše o teenagerský horror, který se od půlky změní v docela slušný masakr. Škoda snad jen naprosto otřesného papírového obalu na českém dvd... ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z ujetých hororových ala zombi komedií. Parta lidí jede na svatbu a přenocuje v zapadlém městečku, v noci najdou mtrvého kuchaře a tak zavolají poldy. Díky tomu musí zůstat na místě a nesmí ject na svatbu. Jenže se tu začíná dít něco divného a pěkně se vraždí a mrtvý zpátky vstávají a řádí. Do toho všeho zní country a i "mrtvý" si střihnou taneční číslo. Dobrá zábava. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mrtví k snídani je nadprůměrná, oddychová a celkem vtipná "zombie" komedie, kde nechybí plno černého humoru, zajímavé a humorné vraždy, postavy zavedené do zajímavě vypadajících situací a nějaké to gore se zde taky najde. Na další projekci to nevidím, ale jako jednohubka to určitě nezklame. Bavil jsem se. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Country vypravěč, co si hlasitě říká o rozpolcení lebky bendžem, vás provede dokonalým spouštěčem divácké apatie. Za něco stály snad jen stylové úvodní titulky, načež ze snahy udělat "něco jako Braindead" vzešla čirá zoufalost, v které mi autorův smysl pro humor unikal stejně jako plyn z trouby sebevraha. Nedivím se, že pak Carradineho našli v Thajsku ve skříni. I já bych do ní studem zalezl.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu bylo použito téměř 130 litrů umělé krve, z nichž 17 litrů se spotřebovalo během useknutí hlavy Davida (Erik Palladino). (Lumberjack)

Reklama

Reklama