Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Označení "Velkého průšvihu" za krimi a navíc thriller je trošku zavádějící. Ne, že by to byl nesmysl, ale HUMOR to je ta nejdůležitější ingredience našeho příběhu. Styl jednoho anglického directora se nezapře. Herce to evidentně neskutečně baví a jejich entuziazmus se přenesl i na mě. A jde to i bez prdění, krkání, semenných tekutin a exkrementů. Děj skvěle odsýpá, nic nedře a častý problém přepálené stopáže komedií zde nehrozí. Na nezapomenutelnou podívanou to sice není, ale ve škatulce výtečných komedií mám o jednou víc. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osudy skupiny zcela nesourodých elementů - tulák Puggy (Jason Lee), bývalý reklamní agent Elliot (Tim Allen) a jeho syn Matt (Ben Foster), dva zlodějíčci (Tom Sizemore a Johnny Knoxville), mafiánští nájemní vrazi (Dennis Farina, Jack Kehler), podivná rodinka (Stanley Tucci, Rene Russo a Zooey Deschanel) spojí jeden malý kufřík s atomovou bombou. Každý z nich má s bombou své vlastní plány a tím pádem se snaží plány těch ostatních překazit ... Už od začátku jsem s otevřenou pusou koukal, co si zas Barry Sonnenfeld šlehl. Takovýto mix událostí a vtipných scén (i když pravda, některé byly kapku křečovité) jsem v jednom filmu snad ani nezažil. Sonnenfeldovi šli na ruku taky jednotliví herci, kteří jsou (a to všichni!) ve svých rolích parádní - ať už frustrovaní nájemní vrazi, kterým neustále někdo hatí plány, nebo třeba ušmudlaní zlodějíčci, kteří vidí ve všem příležitost, jak se dostat k penězům. Bez něčeho (halucinogenní ropucha) bych se ale asi i obešel. Jinak perfektní! ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Taková řekl bych zběsilá komedie. Film nemá jednu hlavní postavu, ale hned několik a ani to moc nevadí. Jenže velká spousta postav má za následek, že film se vlastně půlku filmu rozjíždí a druhou půlku už zase zběsile míří k závěru. Je to taková jedna velká groteska vystavěná na jednej zápletce, s minimem příběhu. Ale je to chvílema docela sranda, takže budiž bavil sem se. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

V jednom roce dva tak odlišné filmy ! Zatím co mě dvojka MiB totálně zklamala, tak tahle komedie přesně naopak. Barry Sonnenfeld udělal asi MiB II pro peníze a tuhle bláznivou komedii pro radost. K hlasitému upřímnému smíchu mě dlouho žádný film takhle příjemně nevyprovokoval :) Pět hvězdiček je moc, ale čtyři málo. (Ta stylová inspirace Guy Ritchim mě také na pár místech napadla ... a potěšila). ()

Pickardino 

všechny recenze uživatele

Clovek by mohl spekulovat nad tim, jak to vlastne ani nedrzi pri sobe, jak tomu obcas pada remen, a jak je konec naivni.. jenomze o tom to neni. Vsechno to podstatne je spis kolem dejove linky, vymazlene dialogy, absurdni situace, kouzlo detailu, proste to, co je hezke na fejetonech autora predlohy Dave Barryho se podarilo dostat i do filmu. Urcite to neni na nekontrolovatelne vybuchy smichu, lamani se v pase a placani do kolen, ale mracit se u toho nejde. A hitman v podani pana Fariny je proste dokonale zhnuseny.. Spokojeny usmev na tvari. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Interiérové ​​zábery kancelárskej budovy Miami Herald boli skutočne natočené v Miami Herald. Štáb mal k dispozícii priestory po niekoľko hodín vďaka Daveovi Barrymu, autorovi predlohy, ktorý vtedy pracoval pre Herald. (Arsenal83)
  • Režisér filmu Barry Sonnenfeld propůjčil hlas otravnému fanouškovi fotbalového týmu Gators v rádiu, které poslouchají najemní zabijáci v autě. (montana_cz)

Reklama

Reklama