Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

Webb 

všechny recenze uživatele

3/4 filmu - průměrná režie i nezajímavý scénář s předvídatelným, pro mě ne moc zajímavým dějem (minimální špetka vtažení do děje tu byla). Herci předvádí svůj standard a postavy, které hrají, opět nezajímavý (teda až na George Clooneyho). Hodnocení 40%. Poslední půl hodina filmu - režisér Clooney se rozjel, je zručný a finále vygradoval zajímavými flashbacky Sama Rockwella. Po scénáristické i dějové lince tu došlo také ke zlepšení a závěrečná soutěž s názvem "Stará hra" (vezmete na jeviště tři staré chlapy s nabitými pistolemi, ohlédnou se za svými životy, pochopí kdo jsou, čeho dosáhly, jak blízko byly splnění svých snů. Vítěz je ten, kdo si dokáže nevystřelit mozek, dostane ledničku) je opravdu dobře vymyšlená. Hodnocení této části 80%. Celkově však jen [5,5/10] ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapivě nudný film podle scénáře Charlieho Kaufmana, který si tentokrát vybral fiktivního tvůrce televizních show, který přes noc zabíjí lidi pro CIA, neboť vyhovuje profilu. George Clooney umí jako režisér slušně překvapit, hlavně ke konci filmu jsou jeho retro záběry opravdu velice dobré, ale ze začátku je film neuvěřitelná nuda, dokonce jsem měl jednu chvíli i strach, že jej nezvládnu dokoukat. Vydržel jsem to, ale jen díky tomu, že čím blíže byl konec, tím měl film větši spád. Je mi docela líto, že co se scénáře týče, Kaufman tentokrát opravdu zklamal, tupé dialogy, nesympatický hrdina, nezajímavý příběh a hlavně předvídatelný konec. Všichni kdo mě znáte, tak víte, jak moc mám rád, když už od začátku snímku vím, kdo je zrádce, a to se mi stalo právě i Milujte svého zabijáka. Jediný moment, kdy jsem nečekal, jak to dopadne, byl ten konečný úsek, kdy se náš hrdina konečně dovtípí, kdo stojí za úkladnými likvidacemi ostatních agentů. Pokud bych měl vybrat nejlepší postavu, pak je to rozhodně role George Clooneyho, který hrál opravdu skvěle... Pokud sečtu všechna pro a proti, vychází mi, že musím ohodnotit dvěma silnými hvězdičkami. A abych se přiznal, je mi to líto... ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu mě potěšila pouze jedna věc a to ta, že měl jenom hodinu čtyřicet minut, jinak bych se asi zabil. Nemám moc ve zvyku vypínat filmy ještě před koncem, takže jsem to vydržel, ale bylo to něco neskutečného. Clooney se toho zhostil dobře, dělal to hlavně pro efekt a pobavení diváka, ale na mně tohle prostě nehraje žádný vliv, chci kvalitní podívanou, né navoněnou bídu, která se tváří jinak, než jaká doopravdy je. Asi jsem si špatně přečetl titulek, protože jsem vážně očekával něco úplně jiného. Sam Rockwell mi byl po celý film nesympatický, možná díky své vizáži bezdomovce a nebo hloupých grimas ala Austin Powers. Jsem rád, že jsem viděl Georgův režisérský debut, ale prosím, už nikdy víc! ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

George Clooney si ze mě nejspíš dělá dobrý den. Jeho marná snaha o režijní invenci se v mých očích absolutně nepovedla. Z formální stránky této břečky je mi na blití a samotný příběh mi nepřinesl vůbec nic. Je tak špatný, že plejáda známých xichtů nemá nejmenší šanci to zachránit od odpadu. Doufám, že jiné snímky z jeho dílny dopadnou lépe. Něco mi ale tento film přece jen přinesl. Bavil jsem se tak "skvěle", že jsem se při projekci naučil dalších pár akordů. 1% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

No... no... hmmmm... Čekal jsem od toho daleko víc a to byla možná chyba. Je taky dost možné, že jsem to na první projekci úplně nepochopil, Kaufman je tím proslulý, třebaže mě se vždycky zaklapl už napoprvé. Proti hereckým výkonům ani ň, Clooney si je povodil pěkně, sám to zvládl taky dobře. Režie je vynalézavá, třebaže stejně jako celé vyprávění občas zmatečná, čemuž se není nic co divit, uvážíme-li, jaký scénář se tady na plátno převádí. Docela jsem povytáhl obočí, když jsem viděl ten snad ten nejkratší záběr na dvojici superhvězd v historii narativního filmu (Dating game a Matt Daemon a Brad Pitt) - tohle mi trošku zasmrdělo reklamou, tj. kluci se tam Georgovi objevili, aby si je mohl dát do titulků na plakáty. Jinak to bylo správně ujeté, očividně se to nebralo vážně... tuším, že jsem nepronikl patřičně hluboko, ale do druhé projekce nemohu jinak než: 60% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Po snímke Dannyho jedenástka (2001) sa jedná už o druhý film, kde si spoločne zahrali George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a Julia Roberts. (ČSFD)
  • Hodně delších scén bylo natočeno na jeden záběr, například scéna v lobby NBC nebo záběry z Dating Game. Herci běhali za kamerou aby se dostali na svou pozici pro další záběr. (don corleone)
  • V jedné scéně vidíme Patricii a Chucka, jak tancují v ložnici u postele, ze které trčí mužské nohy. Ty patří režisérovi filmu Georgi Clooneymu. (don corleone)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama