Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na nepřetržitou akci a napětí! Sylvester Stallone se v závodě s časem snaží vyvést na povrch skupinu cestujících, kteří uvízli ve zříceném tunelu 100 stop pod řekou Hudson, ve filmu Roba Cohena Denní světlo. Když výbuch uzavře tunel, musí se přeživší vypořádat s toxickými výpary, požáry a hrozícím kolapsem celé konstrukce. Jejich jediná naděje je v rukou Kita Latury (Stallone), bývalého šéfa lékařské pohotovosti, pronásledovaného vlastní tragickou minulostí. Stěny se postupně bortí a tunel se plní vodou a Latura je nucen dát v sázku svůj vlastní život, aby zachránil ostatní a zabránil katastrofě přerůst v ještě větší pohromu. V napínavém dobrodružství dále hraje Amy Brenneman. Z působivých zvláštních efektů a nervy drásající naléhavosti snímku Denní světlo se vám bude tajit dech od začátku až do konce. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

dom156 

všechny recenze uživatele

Film s velkým P (průměrný). Až s blížícím se koncem dostává děj napínavější dělovou linku a začal jsem všem přeživším spolu se zachráncem Stallone držet palce. Stallone se do této role krásně hodí, bez něj bych si snímek vůbec nedokázal představit. Film jak jsem uvedl průměrný a k odpolednímu dýchánku snad i lehké doporučení. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvá polka filmu je fajn. Príde výbuch a po ňom Sly. No druhá polka je zas klasický Slyovská, navyše s otrasnými vedľajšími postavami, ktoré sú také nesympatické, že im záchranu ani neprajete. Ale inak fajn film v zaujímavom prostredí, Sly tradične dokáže film potiahnuť a Edelman tradične dobre zabrnkať. Obľúbený soundtrack: Daylight, Latura's Theme, Light At The End. 70% - 3* ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jak všichni určitě víme , tak Rob Cohen natačí samý adrenalinový nařezy se spostou nesmyslů jako je například povedený xXx.Tento film je vyjímka.Chybí adrenalin ale nesmyslů je zde tak docela hodně.Chce to vypnout mozek, koukat a bavit se!!Ptám se sám sebe jestli má můj oblíbený herec Sylvester Stallone takovéto filmy zapotřebí.Ne samozřejmně že nemá , aspoň že hraje stále dobře a jeho postava se mi líbila.Měl bych se taky zmínit o hudbě , která byla velmi dobrá a měla v sobě něco , co mi tak nějak vynahrazovalo ten adrenalin , byla proste strhujíci a mně se líbila.Film je průměrný, je to čistých a zaloužených 50% a proto dávám 3*. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Denní světlo není špatnej filmek. Příběh dobrej, obsazení taky (hlavně Sly tu má jinou roli než všichni známe). Jen mi v něm chybělo trošku víc napětí. Začátek filmu, tedy ta část, která má za následek uvěznění lidí v tunelu, je parádní. Pak už je to spíš taková průměrná podívaná o záchraně uvězněných bývalým hasičem, který je chce dostat ven i za tu nejvyšší cenu, kterou může nabídnout. Za mě 60% :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No neni to tak spatny, i kdyz Stallone natocil spoustu lepsich filmu. Pribeh nijak originalni, ale odehrava se v docela zajimavym prostredi takze to celkem jeste de. Herci moc nehrajou, Sly taky ne, ale prislo mi, ze se do ty role docela hodil, takze to bylo fuk, ze moc nehral. Nejaky "dramaticky" momenty si ale tvurci mohli odpustit, protoze se tam furt stavali podobny situace. Ke konci me to uz moc nebavilo a ani to nebylo napinavy, ale presto to neni tak strasnej film jak to podle komentaru vypada. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Nicolas Cage bol Cohenovým kandidátom na hlavnú úlohu. Pre spoločnosť Universal sa však z komerčného hľadiska javil ako lepšia voľba Stallone. (m.a.t.o.)
  • Všetky scény odohrávajúce sa v tuneli boli natáčané v štúdiách Cinecitta v Ríme. Tunel postavený pre potreby filmu bol dlhý viac ako 500 metrov. (m.a.t.o.)
  • Postavu Vincenta hrá Stalloneho syn Sage. Úlohu získal na základe dohody svojho otca s režisérom Cohenom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama