Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku

(neoficiální název)
  • USA The Slumber Party Massacre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Osmnáctiletá Trish je sama doma, a tak se rozhodne pozvat holky na mejdan. Jedna z nich je nová a lepší než ostatní v basketu, takže ji tam holky logicky nechtějí, a než aby se nechala prosit, rozhodne se zůstat doma (což je náhodou hned přes ulici) se sestrou. Mezitím se ale uprchlý vrah pěti lidí rozhodne zúročit svojí náklonnost k vrtačkám a s jednou vyrazí přímo za holkami. A kdo jim pomůže než právě jejich vyvržená kamarádka... (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Plusy: skromná minutáž, priamočiarosť (už v prvej minúte hlavná hrdinka vytasí svoje prednosti, v piatej prichádza prvá akcia vŕtačky a v 8. sa dievčatá sprchujú), skvelý záverečný súboj. Mínusy: necharizmatický otravný vrah (aspoň maskou mu bolo treba zakryť ten jeho hnusný ksicht), chýbajúca mytológia okolo vraha, nudná vata cca medzi 15. a 45. minútou. Priemerný dobový slasher. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, milé vnadné studentky, když se necháte uvrtat do pyžamové párty.. Nemluvný vrahoun s vizáží revizora z tramvaje to na omladinu zkouší s opravdu dlouhým vrtákem a jak poznáme v jednom ze záběrů (nepatrně rozdílném od posteru), supluje mu penis. Jakmile mu jej zlomí, nejede do Hornbachu pro nový, ale už je prostě impotentní.. Celé je to jako jedna z úvodních scén, kdy děvčata hrají v tělocviku basket. Možná oceníte ženské křivky, ale co se týká technických dovedností a kvality provedení (jako třeba driblink s gore, výběr místa na palubovce lekaček nebo zakončení), nedá se na to dívat.. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasika - rodiče odjedou na víkend, takže holky rozjedou dámskou jízdu, do toho je samozřejmě přijdou týpci šmírovat, ale taky přijde masovej vrah (jmenuje se Russ Thorn :-) s vrtačkou. Vrah vypadá jako nasranej talián co běžně potkáte v létě u moře, celej je v džínovym a do toho filmu jakoby spíš nepatřil. Občas je srandovní, takže se docela minul účinkem, chtělo to nějaký omaskovaný individuum. Ale co. Takže tohle je hlavní zápor a na ostatních už tolik nesejde. Třeba nechtěně vtipný momenty jako je otevírání ledničky s mrtvou kamarádkou bez toho že si jí všimnou, bullet time, nebo poprava šneka. Naopak ale pár smrtí je v pohodě a krom pár prsou (na hezkých, ale jinak nijak zvlášť charismatických herečkách) uvidíte jak to třeba vypadá, když holka vezme do ruky mačetu. It takes a lotta love for a person to do this. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Mladé, docelá pěkné herečky, které se nestydí odhalit podstatnou část svých těl, pár slušných zabití (i když nejde moc vidět, většina vražd se odehrává mimo kameru), pár vtípků, docela dobrá atmosféra a krátká stopáž, takže se divák nestihne moc nudit... To jsou pozitiva The Slumber Party Massacre... Co je na filmu hodně špatně, je dost nesympatický vrah, i když má vrtačku s dost velkým vrtákem (že by si něco kompenzoval?)... Myslím, že mu tvůrkyně mohla dát přes ksicht nějakou masku, dost by to pomohlo... Ale i tak to je docela povedený kousek, který se veze na úspěch Pátku 13, The Burning a dalších podobných slasherů... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Typický osmdesátkový slasher, ve kterým to rotačním kangem kosí vyteplenej pošuk v riflovým kompletku. Herecky je to těžkej podprůměr, ale teenky, byť v té době vypadaly na 30, se nestydí vytasit cecky, takže o jakous takous jednoduchou zábavu je postaraný. Rozhodně si to nikdy nepusím, rychle na to zapomenu, ale že bych těch 75 minut litoval, to zas né. 55% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (11)

  • Robin Stille v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • V scéne, kde Russ Thorn (Michael Villella) sleduje, ako Kimberly (Debra De Liso) a Jackie (Andree Honore) vychádzajú po schodoch na Trishinu (Michelle Michaels) verandu, sú Kimberlyine ruky prázdne. Keď však vojde do domu, v pravej ruke už drží plechovku piva. (Arsenal83)
  • Keď si Trish (Michelle Michaels) spomenie, že nechala zapnutý horák, vezme z neho kanvicu s kávou holými rukami, akoby ani nebola horúca. (Arsenal83)

Reklama

Reklama