Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Foreman je už dvacet let marketingovým ředitelem časopisu Sports America a má hlavu plnou starostí. V kuchyni našel krabičku od těhotenského testu, dlouholetý klient Eugen Kalb mu oznámil, že už nebude v časopise inzerovat, a vydavatelství, pro které pracuje, koupil nový majitel. Strach, že je jeho dcera Alex těhotná, se sice nepotvrdí, ale šok ho přece jen nemine. Nejprve mu manželka oznámí, že čeká dítě, a pak mu šéf řekne, že nové vedení na jeho místo dosadilo někoho jiného. Šokovaný Dan zjistí, že jeho novým nadřízeným je teprve šestadvacetiletý Carter Duryea, který nemá s reklamou žádné zkušenosti. A to ještě netuší, že se mladík, kterého právě opustila manželka, ve výtahu seznámil s Alex. Zmatený Carter není schopen předložit oddělení obchodní strategii, a tak jen uhýbá pomocí naučených frází. Jediné, na co se zmůže, jsou výpovědi. Navíc se vnutí k Danovi na nedělní oběd, kde se opět setká s Alex... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Tradiční firemní mravoučná " teach to learn" pohádka se sociálním motivem, generačními výměnami nejen na basketbalovém hřišti a civilní milostnou linkou....Tenhle snímek pro mě objevil, že a) Topher Grace už konečně umí hrát, že b) Dennis Quaid ještě umí hrát a že c) Scarlet umí hrát všechno (mj. tenis, ping-pong, na schovávanou)..... Předvídatelná, humorná a neurážející komedie o stárnutí a dospívání, ale po výborném minulém počinu bratří Weitzových About a Boy jsem čekala něco víc. 7/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Úplně živě jsem si představil, jak ten mladý reklamní žralok prezentuje v zasedačce nějaké tuzemské společnosti svým podřízeným vizi o synergii a týmu - nejčastější otázka ve firemních kuloárech by pak zněla: „Co je to za ambiciózního kreténa?“ Decentní komedie o životních hodnotách a jejich relativitě, co se sice klišé vyhýba jak kníže Schwarzenberg bdělosti, ale až na pár světlých výjimek působí suchopárně a tak nějak neškodně. Navíc, vše protkáno kulturou servility v zaměstnaneckých vztazích, což beru v reálném životě se stejným despektem jako činnost v reklamním oboru.. Jen tak na okraj, schválně si během filmu představte Quaida v hnědém klobouku a světlé košili - kdyby se v roce 1942 nenarodil malý Harrison, padla by volba určitě na Dennise.. ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Firma změní majitele a do všeobecné paniky „Dostaneme padáka? Vyhodí nás?„ vstupuje na pozici šéfa dychtivé, natěšené a ambiciózní mládí. A deklasované stáří najednou stojí zmateně ve „své“ kanceláři a snaží se vzpamatovat. Nevím, jestli to je komedie, ale ať je to žánr jaký chce. Je to inteligentní a vtipné zamyšlení nad hodnotami v životě. Co to vlastně znamená být úspěšný? Pro někoho je úspěch, jen to co je vidět, co lze předvést, třeba nové Porche. A lze vůbec úspěch zevšeobecnit? Vždyť, všichni jsme v životě v něčem selhali a v něčem uspěli. Optimisticky laděný film, nejenom pro ty, kterým je .... no řekněme víc než 26 let. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Taková krásná, inteligentní a pohodová oddechovka o tom, proč je svět a život v něm tak nádherné a pohodové místo. Lidská konfrontace dvou rozdílných postav s jiným žebříčkem hodnot lahodně hladí po duši, stejně jako pohodoví herci. Film je navíc taková sonda do světa přebírání firem a ukazuje jejich dopady na lidské osudy. Krásný a nehollywoodský závěr. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Aby film, který se celý odehrává někde v kanceláři nebyl nudný potřebuje chytlavý scénář, ale hlavně výtečné obsazení, což se mu zde dostalo. Příběh je takový sympatický a žánr filmu bych označil za jakousi "melancholickou komedii." Jak jsem říkal herci jsou výteční a ústřední trio opravdu výborně funguje. Logicky mě nejvíc překvapil Topher Grace, protože Quaid hraje už pěkných pár let a Scarlett dnes přetřásají každé druhé noviny, kdyžto Tophera Grace jsem viděl jen v malé roličce v Soderbergově "Traffic." "V dobré společnosti" je dobrý na nic si nehrající film. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Kniha, kterou čte Alex (Scarlett Johanson) v kavárně, je "Early Short Stories" od Antona Chekhova. (viperblade)
  • Když se Alex stěhuje na newyorskou kolej, tak společně s Danem (Dennis Quaid) míjejí plakát s listem marihuany. Celý text na plakátu zní: "Marihuana. Protože vaši přátelé nejsou tak vtipní." (viperblade)
  • Natáčení probíhalo v New Yorku. (M.B)

Reklama

Reklama