Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osmadvacetiletý Gordon, který by rád pracoval v animovaném filmu, odjede z rodného Oregonu do Hollywoodu. Tam ho však zdvořile vyprovodí, takže mladý muž se musí vrátit domů. Gordonova otce (Rip Torn) to jen ujistí v přesvědčení, že jeho syn je k ničemu. Gord se však zakouká do půvabné lékařky Betty z nemocnice, která je momentálně upoutaná na vozík, protože si zlomila nohu. Když pak Gordonova rodina navštíví psychiatra, mladík doktorce zalže, že otec obtěžuje jeho mladšího bratra Fredyho, aniž by se zmínil, že Fredymu je pětadvacet. Tak vypukne boj mezi otcem, který chce, aby si Gord konečně našel práci a začal žít jako ostatní, a synem, který touží naplnit své sny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tom Green by mohl být i vtipný jenže film sežere poměrně málo vtipná trapnost. Není jistě prvním ani posledním komikem, který se pokusil tranost povýšit na vtipnost, ale to se musí umět. V tomhle filmu se to nedaří. Mohl bych to napsat tak, že zápletka vyšumí naprázdno a není nijak nápaditá i přes svoji originálnost. Greenova režie nebere ohled na nikoho a dost často film sklouzává až k fekálnímu humoru. Párkrát jsem se zasmál, to nepopírám, ale těžko bych si z filmu odnesl víc, než v něm je. Několik scén tedy opravdu dobrých (nasupená dívka na vozíku nebo vyhřezlá kost při sportování), pak několik hluchých míst, kdy se není čemu smát a pak hlavně trapnost, která tentokrát nebyla natolik sympaticky podána, abych film hodnotil lépe. S Tomem Greenem a jeho netradiční komedií jsem se zkrátka pobavil málo. 40% ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

BÉČKOVÉ OKÉNKO: Nejvic wtf film ever. Vsechny postavy se chovaj strasne naspeedovaně, umyslne debilne (pri rozhovoru Gordon napr vyskoci z okna atd.) Filmari se neboji niceho- a to ani zvířecí erekce! Jako komedie to na me uplne nefungovalo, zasmal jsem se tak třikrát. Ale je to skvelej filmovej experiment s neopakovatelnou atmosferou, kde jsou vsichni na fetu. Palec nahoru, 3/5* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, je to neskutecna mega kokotina, coz se da ostatne odhadnout uz podle originalniho nazvu filmu. Nicmene, kdyz se prekousne par tech traparen a extremnich nechutaren, samoucelnejch Greenovo exhibici a samotnej Green, kterej je naprosto vystavni kyber hovado, zustane tu par fakt paradnich vtipu, humor, kterej se s nicim nesere a par scen, ktery asi nezapomenete. Navic tu je brutalni Rip Torn, dej docela svizne odsejpa a chvily tu je i Eddie Kaye Thomas alias Paul Finch z prcicek. Uz jsem tuhle dobytkarnu videl nekolikrat a vzdy se skvele bavim. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Toma Greena sem nemusel uz od prvniho snimku kde sem ho zahledl, ale to co predvedl tady, tak to prekrocilo vsechny meze demence...Komedie sice rad mam, ujetý komedie uz tolik ne, ale tohle je neco, co je vskutku monstrozni hovadina. Prislo mi ze nejdriv Green natocil uchylny sceny s jelenem, slonem a dalsi a pak to vsechno pospojoval aby to vypadalo jako dej... Ale jestli byl umysl tohodle filmu dostat se do Hall of Shame, tak splnil asi vsechny predpoklady. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nee to není úlet Freddyho Krugera, to je úlet daleko většího úchyla. Tak nějak nechápu co někteří lidé považují za humor. Mě nepřijde vtipné, když muž masturbuje úd koňovi, točí s právě narozeným dítětem na pupeční šňůře apod. Mě to opravdu nepřišlo vtipné. A to nemám nic proti morbidním filmům. Ale všechno má svoje meze. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie bolo prerušené kvoli nahnevanému predávačovi hot-dogov, ktorý odmietol posunúť svoj vozík s miesta filmovania. Pohol sa až vtedy, keď mu bol vystavený šek na 2,000 dolárov (ktorý bol neskôr zrušený). (Flipper)
  • "Ostatným nomináciám by som chcel povedať, že si nemyslím že si niekto zaslúži toto ocenenie viacej ako ja." (preslov Toma Greena na odovzdávani Zlatej Maliny) (Flipper)
  • Film dostal v Amerike rating NC-17 kôli krutému sexuálnemu a bizardnému humoru. (Flipper)

Reklama

Reklama