Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

werus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, Klub odložených žen si toto hodnocení zaslouží. A to jsem od tohoto víkendově-odpoledního filmu moc nečekela. Zaujalo mě ale obsazení (Goldie Hawn, Diane Keaton, S. J. Parker, Maggie Smith), tak jsem si řekla že to zkusím. A musím říct, že komedie je to příjemná a pár výtečných hlášek si asi budu pamatovat ještě dlouho ("Kde je Shelby?" "V autě." "V přihrádce?" "V kufru.") Nemůžu to srovnávat s filmy k zamyšlení, musíte ale uznat že v žánru komedie je to konkurenceschopný film, který ukazuje, jak ženy dokážou být za určitých okolností velmi nápadité a tvůrčí :). Moje hodnocení zvyšuje i Dane Keaton, která je mi hodně sympatická. Zkrátka, dle mého názoru, s Klubem odložených žen můžete strávit velmi příjemné chvíle :). ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Príjemná a zábavná komédia, so slovenským dabingom v podaní Kamily Magálovej (Bette Midler), Zdeny Studénkovej (Goldie Hawn) a Tatiany Kúliškovej (Diane Keaton) priam dokonalé... Je neuveriteľné, že Goldie Hawn tu má po 50.tke, vyzerá ako modelka ;) ()

Reklama

mandlova 

všechny recenze uživatele

Super nápad, dámy jsou naprosto famózní! Opravdu jsem se bavila, vizuálně nejhezčí je scéna - tančíce v bílém. Jen tak do nich, dámy ;) úžasná je i sympatizantka hlavního tria Maggie Smithová, která se ujala role rozrývačky JEHO (už nevím kterého z manželů) majetku tím, že prohnaně radila naivce S.J.Parker při aukci - to jsem se smíchy válela. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Mami, já nechci tančit!! - Mlč! Stěžuj si u svého cvokaře." Jo jo. Bette Midler se nezdá, ale kdyby chtěla tak zboří svým ostrovtipem celý Manhattan. Tahle dáma s velkým Dé je zkrátka tou nejujetější herečkou v hollywodské branži. A pokud jste viděli scénu ve které rozdává facky na celé kolo, nemohli jste si ji nezamilovat. Film se mi opravdu líbil a i když je určený především "ženskejm" i já se u toho bavil grandiozně. Ano, Diane Keaton si mohla svou uječenost nechat doma ve skříni, ale proč řešit, žééé? Při tomhle filmu feministky tančí.. (pardón :DD) ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Až vyrostu, chci být Bette Midler, Diane Keaton a Goldie Hawn. Já mám filmy jako je First Wives Club ráda, protože v sobě nesou vtip a trošku toho feminismu. Tři bývalé spolužačky se rozhodly, že se pomstí svým bývalým manželům za to, že s nimi zacházely jako s odpadky. A to si myslím je fér, a v tomto případě dost na místě. Pak se ale dohodnou že pomsta k ničemu nevede, tak se alespoň pokusí využít jejich slabostí a špatných vlastností k tomu, aby ony mohly žít takový život, jaký jim muži slibovali. Nejsem si jistá jestli jsem dobře napsala všechna íčka ve všech slovech, ale myslím že je jasné o co mi šlo. Prostě mě to bavilo, jako taková nehloupá komedie, tak nějak oddechovka o ženách. Navíc filmy z devadesátých let měli takovou speciální atmosféru. Protože se tam ještě tenkrát neproháněly nevýrazné modelky s IQ pět, které se dneska nazývají herečkami. Mělo to aspoň trochu charisma a charakter. Navíc se ani jedna z hereček neberou vážně, a každá si z typu otravnosti svojí povahy nebo vzhledu během filmu dělala legraci. A já si říkám, proč by ne. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Oscar, kterého Brenda (Bette Midler) veme do ruky u Elise (Goldie Hawn) v bytě a pronese, že je na něm vyryto "Porazím Meryl...", je skutečný Oscar, kterého Goldie Hawn získala za svoji roli ve filmu Kaktusový květ (1969). (Dixieboy)
  • Píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore byla nazpívána hlavními herečkami a zařazena na soundtrack k filmu. (Dixieboy)
  • Film se v roce 2009 dočkal muzikálové verze. (Olík)

Reklama

Reklama