Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sotva se otec George Banks vzpamatuje ze svatby dcery Annie, čeká ho další rána. Annie a její muž Bryan totiž rodině s nadšením oznámí, že čekají dítě. Aby si dokázal, že ještě není tak starý, zajde George do posilovny, nechá si obarvit vlasy a rozhodne se prodat dům, aby se mohl s Ninou přestěhovat na pobřeží a splnit si tak dávný společný sen. Jediný kupec, arabský podnikatel Habib, sice překvapí nabídkou dalších patnácti tisíc dolarů, pokud se vystěhují do deseti dnů, ale George ji přijme, aniž se s Ninou poradí. A to je chyba, protože se vzápětí dozví, že je nejen nastávajícím dědečkem, ale znovu také nastávajícím otcem. Přestože se mu myšlenka na nadcházející rodičovství příliš nezamlouvá, nezbývá než odkoupit dům zpátky a začít se připravovat na blížící se "radostné" události, které přijdou v nejméně vhodnou chvíli, a navíc u obou žen současně. (TV Nova)

(více)

Recenze (101)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pokračování založený na stejným principu jako jeho předchůdce, což sice stále ze začátku dokáže pobavit, ale s přibývajícím časem to už neni ono, aspoň že zápletka je pozměněná, ovšem stále film stojí a padá s výkonem Martina, který tady už neni bezchybný jako v první díle, ale komediální talent tady určitě neztratil ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší nápad celého filmu je prozrazen v českém názvu, což malinko prozrazuje to důležité, ale to nevadí. Film funguje jako komedie, funguje i jako rodinný film, ale je vidět, že místy ani tvůrci nevěděli, čím to pořádně naplnit, aby diváka skutečně zabavili. Herci jsou ale pořád stejní a natolik příjemní že se to dá kousnout. ()

Reklama

zigy 

všechny recenze uživatele

Všeho je oproti jedničce dvakrát tolik....a hlavně vtipu , a to potěší nejvíc! Scéna s prášky na spaní je uzemňující. Nebo oživující pan Habíb... Krásný závěr plný toho pravého citu. Nejvíc se mi líbil svatební koordinátor při porodní akci, kdy konečně dal nahlédnout pod svoji slupku frajerského hejla, pod kterou se skrývá osamělé srdce toužící po sblížení s ostatními. Jen kdyby ten Martin nebyl někdy tak otravný... ()

tron 

všechny recenze uživatele

OTEC NEVESTY 2, obávam sa, nepoteší fanúšikov originálu. Ako to už s týmito prekliatymi voľnými pokračovaniami býva, čo z toho, keď zostali herci z pôvodného hitu, keď scenár je matný, réžia nudná a príbeh stratil prekvapenie a ráznosť? Čo zostalo? Príjemná poučná/rodinná atmosféra neškodného režiséra Charlesa Shyera (BABY BOOM) a herecké výkony spoľahlivého Stevea Martina, spoľahlivej Diane Keatonovej a nádhernej basketbalistky Kimberly Williamsovej. No neviem, akosi im to všetkým nevyšlo. A to sa mi originál páčil. Toto je už skôr len také že... akože. ()

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

První díl už nasadil docela solidní laťku a i přesto díl druhý je podle mého zajímavější a zábavnější. Stále rodina Banksů bydlí v krásném bílém „panství“ a užívá se rodinné trable. Problém, který řeší v tomto pokračování, je originálnější, a ukáže divákům ještě výraznější rodinné semknutí. A navíc jejich dům bych hrozně moc chtěl! :) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Kdyby Diane Keaton odmítla zopakovat svou roli Niny, bylo by ve scénáři napsáno, že se rozvedla s Georgem (Steve Martin) kvůli jeho neustálým stížnostem, že musí platit za svatbu z prvního dílu a George by se znovu oženil a měl dítě s druhou ženou. (veronikajel)
  • V traileru se objevuje jedna scéna, která není k vidění na DVD - Franck říká Georgeovi a Brianovi, že při koupání miminka budou čápi (sterks). Během scény, kdy se hraje Scrabble, můžete na desce vidět slovo "sterks." (HappySmile)

Reklama

Reklama