Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

DansteR 

všechny recenze uživatele

Koncert jak má být. Jediná škoda, že není odehrán večer, kdy by vyšly najevo i světelné efekty. Ovšem koncert kapely, která začala úplně s něčím novým (nu-metalem) se dostala až sem a to pokračuje ještě dál. Parádní vypalovačky ve stylu, který nejde ani definovat. Bomba. Jako fanoušek hold musím dát 100% ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

Drvivú väčšinu rozostrených záberov, spomalených záberov ako aj tých, kde chalani skáču a skáče s nimi i kamera som nepochopil, reps. sa mi ani nepáčia. Ani nemám s čím porovnávať, koncertné DVD som videl iba od slovenských No Name. Skrátka, myslím si, že sa to dalo nafilmovať, či zostrihať lepšie. Zas aby som len nekritizoval, tak sa mi páčia prestrihy s tými prípravami na vystúpenie. Neviem, možno to je bežné, ale No Name to nemali. Ale aj tak, veď oni hrajú skladby z albumu Meteora! To je taký nášup! ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

9/10. - Vynikající filmová hudební přehlídka mé milované kapely Linkin Park, která fakt nemá meze. Vyborně vykopnutý skvělou písničkou a koncert nabitý energetickými metalovými písničkami, kdy metalový Linkiny budu nadosmrti milovat. Chester tu předvádí ze sebe to nejlepší a to samý se dá povědět i o zbytku kapely. Naprosto úchvatné filmové záběry výborně podtrhují skvělou hudbu. Publikum doplňuje Linkiny. Za mě asi jeden z nejlepších koncertů co jsem kdy viděl. ()

Vica 

všechny recenze uživatele

Ten pocit energie čo do mňa naleje ich hudba je nezamenitelný. Cestu k ich konkrátnemu a jedinečnému štýlu hudby som si vyšlapala dosť dlhú, ale stojí za to, pretože každá časť ich samotných do toho niečo dáva a výsledok je brilantný. Volila som dosť silné slová, no ich hudba si to zaslúži. Koncert z Texasu je výborný, určite by tomu viac pridalo na atmosfére menej svetla. No celkovo kamera výborná aj samotní protagonosti. V čele stojí Chester Bennington, ktorý navodí tú správnu atmosféru a dovolí vám aby ste sa na chvílu cítili akoby ste tam skutočne boli. ()

Majo911 

všechny recenze uživatele

Hodnotit koncert oblubenej kapely 3* asi prekvapi, ale kedze som bol na dvoch koncertoch LP a videl som ich nespocetne monozstvo tak si dovolim povedat ze Texas je asi najhorsi koncert aky som od LP videl. Odohrali si sice co mali ale nudne publikum ake som este nevidel, ved co aj cakali ked robili predkapelu Limp Bizki a Metallice. Pre porovnanie odporucam pozriet koncert Rock am Ring 2004. Zbadate rozdiel. ()

Zajímavosti (4)

  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)
  • Záznam koncertu byl 18. listopadu 2003 vydán jako CD/DVD, přičemž DVD obsahuje 17 skladeb, zatímco CD pouze 12. Rozdíl je také v seřazení skladeb. (navabaca)
  • Členové kapely museli na obou vystoupeních nosit stejné oblečení, aby nebyl příliš patrný rozdíl mezi vystoupeními. (GreatestFan)

Reklama

Reklama