Reklama

Reklama

Stěhování

(festivalový název)
  • Japonsko Ohikkoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sómaiův emocionálně nejintenzivnější a formálně nejvytříbenější film je také jediný, který se dostal na zahraniční festivaly, do sekce Un certain regard festivalu v Cannes. Vyprávění, zasazené na pozadí vizuálně impozantních letních ohnivých slavností Obon, sleduje pohledem dospívající dívky rozvod jejích rodičů. (Letní filmová škola)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

topi 

všechny recenze uživatele

Moje druhé seznámení s režisérem Šindži Sómaiem. Tenhle film je o dospívání dívky, jejíž rodiče se rozváději, což ona jen tak nehodlá akceptovat a musí projít dlouhou cestou k poznání. A dlouhou myslím opravdu dlouhou. Alespoň na filmovém plátně. Děj se strašně vleče, kdyby byl o polovinu kratší, nebylo by to na škodu. Tak i tak musím prubnout další Sómaiovu tvorbu. LFŠ UH 2022. ()

Reklama

rivah 

všechny recenze uživatele

Matka a otec Renko jsou rozvedeni a její srdce pláče. Takže si hraje s ohněm, trhá a rozhazuje knihy, drží se za rukojmí, dokonce začne ve škole mluvit s dívkou, jejíž rodiče jsou rozvedeni...Pěkný rodinný film o dětech a vztazích. PŘESTĚHOVÁNÍ (ale může to být i ROZVOD, pod takovým názvem uváděno v Maďarsku). ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama