Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně zábavné. Zejména ta snaha o zpopularizování novinařiny v české zemi, kdy v každém díle objevují nové a nové kauzy a přitom když se ráno kouknete do novin, tak zjistíte, že hlavní zprávou dne je, že se nejmenovaná celebrita opila na veřejnosti, zasouložila si s někým s kým neměla a nebo se nechová příkladně ke svým sousedům či rodině. Seriál je jen zase klasický slepenec různých osudů, které stejně jedou v rytmu klasických soapoperních charakterů. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na Novu to byl celkem úspěch. Když to nepřeháněli se vztahy a věnovali se některým zajímavým případům, celkem to šlo - v první sérii. Ty další, to už byla hrůza. P.S. Někdo, kdo byl zodpovědný za hudbu k seriálu, tak má asi rád filmovou sérii "Návrat do budoucnosti". V jedné epizodě na večírku zazní Earth Angel a pak klasické Johnny B. Goode (verze přímo z filmu) a v jiné epizodě s kovbojem u baru zase zazní přímo soundtracková originální skladba od Silvestriho ze třetího dílu (konkrétně ta, když se Marty prochází po Hill Valley). A v jedné epizodě je ještě Power of Love z prvního dílu. ()

Reklama

fleker 

všechny recenze uživatele

a hleďme, tak tady se ten připálenej ešus vecpal taky....mádl tebe je tady škoda....gou west.......já si tudle jentak sednul do čekárny u doktora (né že by mi neco bylo, to já jen tak vobčas dělám, nevobjednanej, zdravej jako rybička a pouštím lidi před sebe,,,pokud vám dělá dobře, když vám lidi děkujou, vřele doporučuju) a nejaka tehotna pani mi začala vočuchávat mladou frontu...že prej zbožnuje vuni novin a jestli by si mohla čuchnout..úchyla jedna ...rači sem se pred ni schoval na pány...znáte takový ty lidi co kaděj zásadně mimo domov? patřím k nim....doma ani kuličku..všechno to vodnosím do práce, do obchodaků, kin apo návštěvách..tak ušetřim za ty voňavky do mísy.....a nebudete verit co se přihodilo...rulicka byla prazdna a nebylo cim utřít...tak sem to vzal kulturní stránkou...jeden by řek že dospělí lidi dokážou přemejšlet,,,vydedukovat, když viděj že někdo de na wc s novinama a vraci se bez nich, co se asi mohlo stát.. (všichni ne)..ta pani stale nerozumela tomu, proč ji je nechci pučit a proč se tak podivně usmívám.. když sem ji oznámil, že došlo k havárii a že nejvíc to vodnesla helenka vondráčková tak to vůbec nepochopila.... hned nekomu volala a tlumočila tu zkreslenou informaci dál (lidi, a takhle vznikaj fámy )...a že prej noviny voněj...no jak kdy ()

Hird 

všechny recenze uživatele

Druhou řadu jsem téměř nesledoval, přišla mi o dost horší než ta první. Ta mě celkem bavila. Ano, je to účelová zábava, všechno je tam moc umělé a neuvěřitelné, ať už to jsou toporné dialogy, dokonalé prostředí nebo dávno profláknuté a předem odhadnutelné dějové "zvraty", odbočky, náměty jednotlivých dílů. Ale docela hezky se na to kouká a příjemně se u toho usíná... Jsou i mnohem horší seriály, kterými se dá zabít večer... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alexej Bavorov, Martin Dolensky, Marek Epstein a další .. Na začátku slušný český seriálový průměr tj. nějakých 50%. Bohužel jen prvních pár dílů, ty pozdější a druhá série už jistojistě míří do odpadu.. Naposledy jsem měl totiž také to "štěstí" vidět zrovna ten, kleopatrou popisovaný díl. Jen nevím jak skončil, nedalo se to vydržet do konce... Od té doby už seriál nesleduji ani příležitostně! ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama