Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se dcera Scotta a Kate Johansenových dostane na vysněnou vysokou školu, je to důvod k oslavě. Dokud však Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehlerová) nezjistí, že stipendium, se kterým počítali, nevyšlo, a oni jsou až po uši v průšvihu, protože si vzdělání své dcery nemohou dovolit. S pomocí jejich kamaráda a souseda Franka (Jason Mantzoukas) – kterému by taky tučná výplata přišla vhod – se rozhodnou otevřít v jeho domě na předměstí nelegální kasino. Navzdory pochybnostem se kasinu i podnikavé trojici začne velmi dařit a příjmy rychle stoupají, což však nezůstane bez povšimnutí zákeřného starosty města i podsvětí. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Námět je pecka. Je to škoda, protože tahle komedie mohla být opravdu suprová. Zápasy v kasínu mě nějak moc nepobavily, ale co mě dokonale uzemnilo, bylo když se Ferrell transformoval do role Řezníka, kterou si později náležitě užíval. Dva hlody (Italské brýle a italská cigareta, vymáhání peněz) se moc povedly, nad zbytkem má člověk takový ten lehký úsměv. Amy Poehler toho moc nepředvedla. 55% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost o ničem. Neděje se tam nic zajímavého. Will Ferrell a Amy Poehler spolu vcelku fungují, jejich filmová dcera je sympatická, ale příběh je šíleně děravý. Tvůrci se spíše soustředili na vtipy než na příběh samotný a to je na tom to špatné, jelikož ani vtipy nejsou tak propracované, aby to bylo dobré. Zasmála jsem se maximálně 2x, což by u komedie nemělo nastat. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Typický W. Ferrel a jeho totálne uletené nápady, ktoré zvyčajne dokáže priam až geniálne zahrať. Niečo v štýle je to tak debilné, až je to výborné. Do určitej miery to platí aj v tomto prípade, čakal som však od neho viac. Ako dvojka s jeho filmovou manželkou mi to akosi nesedelo, chýbala tu medzi nimi iskra, pričom na herečke bolo často vidno ako hlúpo naivne prehráva. A čo je horšie, niekedy sa zdalo, ako keby sa aj Ferrel dal k tomu strhnúť. Skrátka po hereckej stránke toho film dosť stráca. Niektoré scénky však stáli vážne za to, až tak, že sa mi brucho rozkmitalo. Lepší priemer. 65/100 ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Prachy na studium z gamblingu, ha ha ha ha ha ha, to jsem se nasmál. Nicméně když jsem coby fanatický zastánce veřejného školství překousl skutečnost, že jsou končiny, kde může být zápletka Brlohu považována za skoro věrohodnou, dostalo se mi tak slušné absurdní zábavy, jakou aktuální upřednostňovaná poloha Willa Ferrella [táta od rodiny] umožňuje. To znamená, že jí se sice méně, než když méně okoralý, o to šílenější Ferrell coby Ron Burgundy nebo Mugatu ztrácel jakékoliv komediální zábrany, o dost víc, než umí vyprodukovat skoro kdokoliv jiný :-). Solidní duševně hygienická vymývárna. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No pribeh sam o sobe neni nic extra komplikovanyho, ale jako zaklad pro typickou Ferrellovskou komedii bohate staci. Cim se tenhle film vymyka z prumeru je Rkova pristupnost, kterou tezi fakt do mrte. Hlavni hrdinove se tak chovaj jako psychopati, ktery neustale fuckujou, vyhrozujou lidem, dojde i na nejaky ty usekany koncetiny a celkove se s tim film moc nesere. Navic tu chybi jakykoliv poucovani a podobny veci, kdy by postavy meli za svy spatny chovani zaplatit, tady vsem vsechno projde, nikdo se nepouci a je to fakt prijemna zmena. Navic diky naprosto dostacujici delce 80 minut film skvele odsejpa, Ferrell i Poehler jsou skvely a nektery fory jsou zabijacky. Sice se nekona zadna komedie roku, ale rozhodne hodne zabavna zalezitost. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (6)

  • Uříznutá hlava koně, o které mluví hlavní protagonisté, je odkazem na film Kmotr (1972). (Nathaniell)
  • Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s Alexandrou Daddario. (megajalec)

Reklama

Reklama