Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (145)

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Sprosté, nevtipné, miestami detinské, miestami nevkusne dospelé... Nemci nevedia ako točiť rozprávky, nevedia trafiť hranicu medzi trápnosťou a vtipom, nevedia nájsť hranicu medzi vizuálnym umením a prvotriedny gýčom. Od začiatku do konca spackané, nebyť naozaj minima trošku vtipnejších sćen, bol by to odpad ako vyšitý. CELKOVÉ HODNOTENIE: 15%. OPLATÍ SA KÚPIŤ: Ak máte radi nemecký hardcore tak nie je čo riešiť. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Že je něco animované neznamená, že to je pro děti. Pokud někdo podlehne tomuto bludu, ať si pak nestěžuje, dostatečnou nápovědou by měl být už ten plakát, ne? Až ke kalhotkám se zvedající sukně císařovniných šatů, jo k tomu posadíme pětiletého Jeníčka a tříletou Mařenku a pak se budeme strašně divit, až se nás pacholata budou ptát, co že si to ta císařovna matka objednala z toho sex shopu (byly to Venušiny kuličky, že jo?). Když se vezme, jak patetický vztah projevují filmaři k císařovně Sissi, je tenhle animák ještě pozoruhodnější. Ne, že by to byla kdo ví jak duchaplná zábava a ohňostroj jemného humoru. Ale v rámci toho prvoplánového, peprného, sexuálními narážkami prošpikovaného humoru, groteskových gagů (neustálé obouchávání kde koho kde kým v rozmáchlých gestech) docela hustě září vybroušené kamínky humoru jemnějšího. Tvůrci se vyřádili i na brutálně vtipných hláškách, ani ty však nejsou pro děti. "Ty jsi ale vyrostla." "To jsou ty nové push-upky." Mařenka si u obrazovky píše poznámku, o co si napsat Ježíškovi. "A kdyby někdo náhodou vynalezl telefon, tak mi rozhodně nevolej!" Jeníček tupě poulí očka buličí, tohle nepobírá. "Tahle kopie zachránila naši lásku! Ať žije byrokracie!" V kolika letech člověk pobírá tohle? Hádala bych, že něco začne tušit, když žádá o občanku. Každopádně, mnohé manželství by bylo šťastnější, kdyby si manželé aspoň jeden den v týdnu vyhradili pro cukrování, naložili se do vany, nebo to rozjeli na zvonce či trumpety. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Sice o třídu lepší než Kozí příběh, ale jinak podobná anisračka. Animace je sice na úrovni (určitě lepší než bych čekal od made in Germany 2007). Ale příběhově a dilogově je to hrůza. Pár dobrých vtipů nezachrání těch zbylých unylých a zuřivě nevtipných 95%. Počítačová animace se dá využít daleko smysluplněji. 30% ()

Camatius 

všechny recenze uživatele

Nešiel som do kina so žiadnymi extremnymi očakávaniami - už podľa hodnotení ku ktorým sa človek dostal. Ale až do dnešného dňa sa mi nestalo aby som z kina odchádzal sklamaný a ľutoval aj tých 45 korún čo to stálo. Ale po poriadku: Prvé dve minúty vyzerali zaujímavo. Po nich nasledoval dlhý (a asi až príliš dlhý) sled gagov použitých už v desiatkach filmov a dvojzmyselných "vtipov", ktoré sú vzápätí vysvetlené keby ich nahodou niekto nepochopil. Takze jedna hviezdička, v preklade tak 15%, a to všetko za animáciu, pár kameňákov a čaj. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo docela dobrá báchorka s naprosto šílenýma postavama a docela trapným humorem, ale zachraňuje to i pár vyvážených scén, ale moc jich není. Humor i když pro starší pobaví, ale nic než jednoduchá přiblblost v tom není. Ale chtěl bych zase po dlouhé době pochválit dabing který se výjmečně povedl(hlavně Vydra byl boží). Herbig už natočil lepší(MAnituova bota) komedie, tohle je slušné ale víkrát si to ani nepustím. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama