Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvnim dilem to zacalo a druhy dil vse doved k dokonalosti. Zapletka je promakanejsi, spousta postav vyresi sve osudy, je tu spousta akce a vynikajici hudba. A do toho opet spousta bezchybnejch foru a genialni parodie Hvezdnejch Valek. Skoda, ze si film neodpustil trochu toho poucovani, co je v zivote dulezite. Nedokazu rozhodnou jesli je lepsi prvni dil nebo druhy, ani kterej mam radsi, proste na kazdym je neco. ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Jednotka mi prišla minimálne o triedu lepšia. Dvojka už bola dejovo akosi príliš prekombinovaná a veľa fórov mi prišlo skôr trápnych, ako vtipných. Ak však prestanem porovnávať s prvotinou, toy story 2 je v porovnaní s inými animákmi stále veľmi vydarený, najmä animácia je na tú dobu proste perfektná. Takže tie 4* si to predsa len zaslúži. Jo a Joan Cusack, čoby hlas kovbojky mi teda poriadne pílila uši..... ()

Reklama

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nezaostáva za jednotkou ani trochu. V 90.rokoch snáď nebol lepší animovaný film. Ani druhý diel nie je sklamaním. V tomto diele je síce príbeh možno viac pre staršie deti. Dilema, ktorú má hlavný hrdina šerif Woody, kedy sa musí rozhodnúť medzi svojimi starými priateľmi a skupinkou hračiek, ku ktorej patrí, je samo o sebe dosť zložitá a ťažká, ale koniec všetko vyrieši k spokojnosti detí. Toto sú super filmy pre deti. Sú presne také, aké majú byť. Prinášajú im poučenie veľmi zábavnou a krásnu formou. Oceňujem túto prácu scenáristov, animátorov a vôbec všetkých ľudí, ktorí sú ochotní venovať svoje úsilie práci pre deti. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Je to trošku zvrácené, hodnotit dvojku ve světle trojky, ale cesty páně jsou nevzpytatelné (a občas i dost klikaté, hrbolaté a občas slepé). Pixar opět dokázal, nebo tedy spíš prvně dokázal, že i pokračování animáků nemusí jít přímo na DVD ale může být plnohodnotným filmem v kinech. Nemluvě o tom, že i v té době byla animace stále v rozpuku. Ještě štěstí, že se nerozhodli pro pokračování nějaké šílenosti, takhle to úspěšně dopadlo, Pixar se nažral peněz a diváci zůstali kulturně naplněni. Důstojné pokračování, které dalo i tak trochu živnou půdu pro ještě důstojnější pokračování. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Počas oslavy hrá "surf-rocková" klasika "Wipe Out". (LuiCJ)
  • Ve filmu je několik narážek na jiný film společnosti Pixar a to Život brouka. Když hračky procházejí křovím, lze na větvi vidět housenku Heimlicha (tato scéna je pak dovedena ad absurdum ve "vystřižených" scénách). V Andyho pokoji navíc visí i kalendář Život brouka, v Alově dílně pak vidíme hračky s tématem filmu. (novoten)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. listopadu 1999 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama