Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první díl, který občas trpěl onou „začátečnickou“ nervozitou a kolísavostí. Druhá část již stojí pevně v kramflecích a servíruje nám jednu parádní scénu za druhou. Už geniální rakeťácký - starwarsovský úvod nás navnadí na nevídaný animovaný zážitek, který skutečně po celou dobu trvání filmu nepoleví. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Opět jedna výjimka potvrzující pravidlo, že druhý díl nemůže ve svých kvalitách předčit svého předchůdce... Druhý příběh hraček totiž nabízí všechno, co nabízel díl první, ale přidává navíc špetku geniality ke každé jeho složce. Hudba je rozvernější i napínavější zároveň, děj už není tak mravokárný a naučný, jak tomu bylo v díle prvním, což otevírá dveře i zbytku dospěláckého publika a přibyly i další postavy, které jsou snad ještě zábavnější než ty původní (štěně, druhý Buzz, Zurg...). Absolutním vrcholem pak jsou nepovedené záběry, které oživují větší polovinu závěrečných titulků - u nich jsem se už smíchy opravdu válel po podlaze. Čtyři a půl. [únor 2007] ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toy story 2 je v podstate rovnako dobrý ako prvý diel, čo je ale jeho najväčšia slabina. Asi som čakal ešte niečo výraznejšie, zbesilejšie, vtipnejšie, akčnejšie a neviem, čo ešte. Od Pixaru sa vždy očakáva búranie hraníc a nastavovanie latky stále vyššie a to nie len pre konkurenciu. Niečo málo mu do najvyššieho hodnotenia chýba a keďže som Pixaru dal viackrát 5 hviezd, niekedy tie štyri neuškodia. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Druhý díl hračkové série nejen, že nekazí pověst geniálnímu originálu, ale cituje ho, vzpomíná na něj a jeho myšlenku převádí do nových zákrut a velkolepějších záměrů. Místo do pizzerie a k sousedům se tentokrát podíváme o pořádný kus dál, dočkáme se jednoho upřímného slzopudného momentu a možná přijde i Zurg. Z Pixaru prší nápady a čím jsem starší, tím víc kroutím hlavou nad tím, jak do sebe může všechno zapadnout takhle dokonale. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je zatím jediné pokračování,které Pixar udělal(už se ale blíží vlna dalších).A stojí za to.Jednička sice byla o malinko lepší,ale dvojka je taky parádní,jedno z nejlepších pokračování vůbec.Animace je špičková,nové postavy také(Zlatokop je parádní padouch,kovbojka Jesse taky dobrá),tuna filmových odkazů taky potěší.Prostě jedna z těch skvělých pixarovek,tihle chlapc i snad ani neumí zklamat.Tak doufejme,že trojka se taky povede. 90 % ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)
  • Poslednýkrát čo Jim Varney v sérii nadaboval psa Slinkyho. Ako silný fajčiar totiž 10. februára 2000 prehral svoj boj s rakovinou pľúc a to iba v 50tich rokoch. Už v ďalšom diele Toy Story 3: Príbeh hračiek ho nahradil jeho dobrý priateľ Blake Clark. (LuiCJ)
  • Dva měsíce po začátku natáčení se chybou smazala veškerá práce, kterou za tu dobu studio na filmu udělalo. Naštěstí jedna zaměstnankyně pracovala z domova a měla tedy dostupnou kopii. (Harroc)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno