Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Přesto, že je pokračování slabší než první díl, 5 hvězdiček je jasných. Hodně jsem se těšil na svého oblíbence - Dinosaura - a nebyl jsem zklamán:-) Má opět několik skvělých scének. Moc se mi také líbila část, kdy Woodyho spravuje ten šikovný stařík - to je opravdu krásně udělané. Výborný je i závěrečný sestřih "z natáčení", který se objeví s titulky... Je toho zkrátka hodně, co se tvůrcům v tomto filmu povedlo:-) Tleskám Pixaru za další úžasné dílo. ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Pixar zachraňuje zábavu pro celou rodinu. Když jsem byl na dvojce v kině, dospělí se doslova váleli smíchy a jejich malý potomci na ně nevěřícně zírali. Není divu, taková salva filmové parodie, prvotřídního slovního humoru, vizuálních gagů a smysluplného děje, se jen tak pohromadě nevidí. Nadstandardní pokračování. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Toy Story 2 je velká pecka a mě strašně mrzí, že jsem to v době kinoprodukce vynechal. Dvojka pokračuje ve stejném duchu a nepřišlo mi, že by to bylo horší než jednička. Moc jsem se bavil; všechny postavy jsou zábavné, děj příjemně odsejpá, co víc si přát. Snad jen, aby už byla ta čtverka...100% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teď se rozhoduji, jestli se mi to líbilo víc než první díl nebo ne. První půl hodina určitě, ale pak jsem se už místama chvíli i nudila. I když akce tam bylo podle mě mnohem víc než jedničce. Ty nové postavy v čele s kovbojkou mě tam teda docela rozčilovali, i když kůň byl úžasnej. A pár scén tam bylo opravdu výborných, třeba jak přecházeli tu silnici v těch dopravních kuželech, to mě dostalo. No a na závěr ty nepovedené scény byli naprosto genilnální. Takže vlastně se mi to nakonec, když o tom tak přemýšlím, možná líbilo o něco víc. Asi bych tomu dala tři hvězdičky, stejně jako jedničce, ale za ty titulky přidám jednu navíc. 4* ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Až je mi blbé napísať, že najlepšie (brebtové) scény išli v záverečných titulkoch. Ale nie je to úplne pravda. Príbeh dvojky ma nechytil tak ako ten prvý, ale mal svoje skvelé momenty - I'm your father, pokračovanie sľubného vzťahu otca a syna, spockovský pozdrav od Buzza, väčšina scén s koňom, prasaťom a pánom Zemiakom a samozrejme fanatickí mimozemskí uctievači. Dve nové nie veľmi sympatické postavy - Jessie a Stinky Pete, ktorý bol naozaj stinky. Bavila som sa dobre, ale tak priemerne dobre. Veľmi silné tri hviezdy. A fakt, tie titulky si pozrite, stoja naozaj za to. Buzz dostane moustache :) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • V úvodní scéně, kde Buzz Rakeťák přistane na Zorgově planetě, je záběr z Buzzova pohledu, kde je slyšet jeho dech, který je stejný jako u Dartha Vadera ve filmové sérii Hvězdné války. Na slavnou ságu dále odkazují i následující zvukové efekty. (Stibak)
  • Když pokladnička prasátko procvakává televizní programy, můžete zahlédnout krátkometrážní filmy od Pixaru. (skat)

Reklama

Reklama