Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slabší jak jednička. Příběh nestojí za moc, story kolem Zlatokopa, Jessie a Woodyho minulosti mě moc nezaujala. Některé vtipy a hlášky stojí za to, prasátko a T-Rex se snaží co můžou, ale už to není tak chytlavý jak v jedničce. Ubral bych na akčnosti, které je až moc, a přidal bych na humornosti. Nejslabší díl Toy Story. 65% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vojáčci jsou zpátky!!!! To sice není ani zdaleka to nejdůležitější, ale proč to nezmínit? Humor je trochu víc zaměřený na starší publikum, něčemu se prostě děti zasmát nemohly. Nikdy nezapomenu na to jak se jednomu fórku o otcovství smála jenom parta pošuků, která do toho sálu plného dětí věkově opravdu moc nezapadala:) Shreka (prvního) mám sice radši, ale i tak dávám druhé Toy Story stejně vysoké hodnocení jako jedničce - a to je 90%. ()

Reklama

repe 

všechny recenze uživatele

Todle bylo ono! První díl byl skvělý, ale tohle bylo ještě lepší. Rakeťák Buzz a Woody bok po boku, stále pohotový Pan Brambůrek, nevlezlý humor, z kterého si každý odnese něco a nové hračky na scéně ("Jsem ženatý, jsem ženatý, jsem ženatý..."). Animaci se moc vytknout nedá. Nenudil jsem se ani chvíli, až mě fascinovalo, že takto fantasticky renderované scény patří do minulého tisíciletí. Podoba opraváře hraček mi dala vzpomenout na Gerri's game. Zlatokop tak zvrácený, jak má být. O něco více "zla" oproti jedničce, což dělá film ještě napínavějším. Sláva Pixaru. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z animáků keré mali deti velice v oblibě mě se osobně omoho více líbila jednička. Dvojka je více nadupaná moderními věcmi a není tak rodinná a vtipná více se podobá akčnímu zaměření a to na tom sem velice ztrádal. Bohužel mne nenaplnil očekáváním i scénář který byla velice předvídatelný a málo originální. Takže v celku zklamání. Zlatý John Lasseter, kdyby to vzal do rukou on bylo by to jistě lepší. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování, možná lepší než jednička, promyšlenější, pekelně rychlé, plné nápadů, narvané hláškami, vtípky a proložené navíc skvělými odkazy. Navíc se objeví i vážnější a dokonce dojemné momenty, které překvapivě dobře sedí a celou tu bláznivou výpravu příjemně dochucují. Místo Woodyho se tentokrát stává v akci i humoru hlavním tahounem Buzz a jde mu to skvěle. Záchranná mise nemá chybu, ale jejím vrcholem je bezpochyby Zurgovo šokující odhalení. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Poznávací značka Andyho mámy A 113 je odkazem na školu, kam chodila většina animátorů ze studia Pixar. A 113 můžeme také najít v Hledá se Nemo (2003) na fotografii, když zubař fotí ryby nebo v Životu brouka (1998) na papírové krabici. (Harroc)
  • Dva měsíce po začátku natáčení se chybou smazala veškerá práce, kterou za tu dobu studio na filmu udělalo. Naštěstí jedna zaměstnankyně pracovala z domova a měla tedy dostupnou kopii. (Harroc)
  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)

Reklama

Reklama