Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. These Days - Chantal Kreviazuk ,2. Unwritten - Natasha Bedingfield ,3. Black Roses Red - Alana Grace ,4. If God Made You - Five For Fighting ,5. Just for You - William Tell ,6. Closer to You - Brandi Carlile ,7. No Sleep Tonight - The Faders ,8. I Want You to Know - Chantal Kreviazuk ,9. Be Be Your Love - Rachael Yamagata ,10. Sun's Gonna Rise - Shannon Curfman ,11. Simple - Katy Perry ,12. Always There in You - The Valli Girls , ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Trochu se mi z toho udělalo na podruhé šoufl... tak to jako mělo být drama? Točili to nevzdělanci nebo studenti? Já teda nevím, ale půlhodinové brečení před kamerou a všechny typy problémů od smrti matky, kamaráda, problémový vztah s otcem a další složité rodinné vztahy dohromady fakt nepůsobí. Vůbec to nepůsobí a je to spíš nepříjemný film. ()

Reklama

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Forma vítězí nad obsahem, ale obsah je taky fajn. Není to teen comedy, ale schyluje se to k tomuto žánru. Můj dojem je ale dobrý, jen škoda, že střihači moc stříhali :-) Ono, kdyby se určité scény protáhly (umírající holčička na lůžku) a jiné zase vystříhaly (na žádnou si teď nevzpomenu a právě proto by ve filmu neměly být), mohl z toho vzejít velmi dojemný film. Líbí se mi taky dobrá výprava, za ní tu třetí hvězdičku. Když to shrnu, potenciál filmu byl obrovský, ale seriálový režisér všechno urychlil, jako by vše podstatné i nepodstatné musel natlačit do půlhodinového závěrečného dílu nějakého seriálu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $39,053,061Tržby Celosvetovo $42,013,878║ Stačilo to trošinku prestríhať a mohla to byť ešte o kus príjemnejšia jazda s putovnými nohavicami, je tam zopár takých pomalších miest, kde sa príbeh neposúva ale rovnako tak aj niekoľko "nečakane" veľmi silných. Mladá herecká zostava zapôsobila a Ken Kwapis sa ukazuje ako dosť zručný režisér. /65%/ ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Alexis Bledelova dabovana Luckou Vondrackovou?? Kde to jsme? Thralo mi to usi a s laskou jsem vzpominala na Klaru Jandovou... ale jinak docela dobry. Sympaticka ctyrka kamaradek (skvele vybrane herecky), ktere prozivaji ruzne strasti i slasti a to, co je drzi pohromade, rozhodne nejsou jen kalhoty. Uslysite tam i par dobrych pisnicek. A co vic, ma to slusny druhy dil v podobnem duchu :). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)
  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)

Reklama

Reklama