Reklama

Reklama

Příšerky z podkroví

  • USA Aliens in the Attic (více)
Trailer

Pearsonovic děti musejí využít veškerého svého důvtipu, odvahy i schopností, které získaly hraním počítačových her, aby přelstily malé zelené houževnaté příšerky, jež ztroskotaly v domě, kde rodina tráví léto a odvrátily jejich útok na Zemi. Nejtěžší ze všeho však bude zatajit mimozemské návštěvníky před rodiči. Sympatické herecké obsazení v čele s Ashley Tisdaleovou, Andym Richterem, Kevinem Nealonem, Timem Meadowsem a Doris Robertsovou je zárukou, že rodinná sci-fi komedie bude mít úspěch i u vašich dětí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

juta 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví jsem si už po prvním vačingu docela oblíbil, přestože nevyniká po grafické stránce a pár dalších věcech. Rodinné filmy nejsou snad nikdy dokonalé, takže takové přešlapy beru jako samozřejmost. Nicméně vždy dobře pobaví, hlavně při ovládání postav, nebo u prastarého telefonu, který mladá generace neumí používat. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Pro děti je tento film nesporně velká dobrodružná trestná výprava proti neslušným mimozemšťanům, kteří chtějí ovládnout planetu. Jako dobrodružná sci-fi rodinná komedie může pobavit, pokud se na ni ale podíváte okem dospělého diváka, který se sice chtěl pobavit, ale taky odpoutat od okolního světa a odreagovat, pravděpodobně narazíte. Dost fádní děj, ve kterém se děti chvilkama snaží tvářit jako dospělí a zachraňují planetu ryze dětskými prostředky je téma dost vlažné a nebýt několik docela dobrých triků (mimozemšťané byli docela pohlední) a několik skvěle provedených akcí (zvláště dálkové ovládání osob ve kterém excelovali Robert Hoffman jako Ricky a Doris Roberts jako babička, jejich společný souboj byl ohromně povedený) byl by to jen docela průměrný film. A koneckonců taky byl, ale neusnul jsem u něj, takže přece jen něco na něm zaujalo. Za víc než tři hvězdičky (a procentuálně trochu míň, než těch 50%) zcela určitě ale nestál ... ()

Reklama

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Žánrovo je to rodinná komédia. Dej je priemerný, výkony hercov v ničom nevynikajú, počítačová animácia tiež nič moc. Ale týmto negatíva tohoto filmu končia. Dej odsýpa, vtipne navrhnuté príšerky, akčné scény majú tempo a nenudia. A ten nápad s ďialkovým ovládaním dospelých skutočne nemá chybu. Najlepšou scénou bola kung-fu metelica medzi babkou a Rickym. Tvorcovia to čo chceli týmto filmom dosiahli, zabaví nielen decká, ale i dospelých. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Příšerky z podkroví se nedají brát jako sci-fi, jsou tu sice ufouni, ale mrňaví, legrační a jinak je to čistě dětský film. A vlastně příšerná kravina, kde si mimozemšťani nejsou schopni poradit s partou děti na chatě, ale kravina zábavná, vtipná co rychle uteče. Mimozemšťani mají dálkové ovladače, které z ňoumovitého přítele teenky udělá mašinu na gagy, zatímco děti bojují petardami, paintbalovými puškami a vším co je po ruce a rodiče ničemu nevěří a nic netuší. Vidět to jako dítě, budu nadšený víc, nicméně i dneska je kung fu souboj ňouma vs. babča naprosto geniální :) PS: Ashley Tisdale na teenagerku fakt nevypadá a ten její přítel už vůbec ne. ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Tuhle prkotinu jsem si pustil v totalní kocovině s tím, že si odpočnu u zábavné kravinky. Nicméně z návalu dementních dialogů a tak všeho dohromady, mě ještě víc rozbolela hlava a musel jsem si v půlce zdřímnout. Opravdu si myslím, že minimálně ty dialogy, co se tam vedly postavy museli urážet i pětiletý děti... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Pracovný názov filmu bol They Came From Upstairs. Pod týmto označením sa objavil aj v niektorých propagačných materiáloch ešte pred zavedením zmeny názvu snímku. (misterz)
  • Píseň, která hraje při závěrečných titulcích, nazpívala Ashley Tisdale, která si ve filmu také zahrála. (LEGACY)

Reklama

Reklama