Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na soukromé škole se koná slavnost vítání prvňáčků. Mladý učitel George Hanson je pyšný na program, který s dětmi nastudoval, radost mu kazí jen to, že nepřišel jeho přítel, doktor Robert Joley. Po slavnosti se George účastní večírku u bohatého literárního agenta Sydney Millera, otce jedné z malých žaček. Seznamuje se tam s nevlastní sestrou Sydneyho manželky Constance Ninou Borowskiovou. Mladá žena se ho zeptá, jestli nemá zájem o byt, doslechla se, že se prý bude stěhovat. Tak se George dozví, že jeho přítel Robert chce se vztahem s ním skoncovat… Poté, co se tak skutečně stane, se George nastěhuje k Nině a hned od začátku si oba mladí lidé výtečně rozumějí. George se pokouší zapomenout na zklamání s Robertem a pro Ninu je mladík vítanou změnou v nepříliš vydařeném vztahu s advokátem Vincem McBridem. Po čase ale Nina zjistí, že je těhotná, a pomalu se utvrdí i v tom, že dál už s Vincem žít nechce. George jí nabídne, že se o dítě budou starat společně, zůstanou přáteli a budou spolu i nadále bydlet. Vince to zprvu navýsost roztrpčí, nakonec ale musí tvrdou realitu přijmout… Jednoho dne Georgeovi opět zavolá doktor Robert Joley: chce, aby s ním jel na konferenci kritiků do jeho bývalé školy. George zprvu váhá, ale nakonec souhlasí. Nina jeho odjezd sleduje s obavami… Na konferenci se George a Joley setkávají s profesorem Rodneym Fraserem a jeho mladým přítelem, hercem Paulem. A právě mezi Paulem a Georgem od první chvíle přeskočí jiskra. Postarší a rozumný Rodney vše sleduje rezignovaně, George se ale obává, jak na novou situaci zareaguje Nina… (TV Prima)

(více)

Recenze (86)

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása. Je to tak zvláštní, příjemný a pohodový film, který se dneska málokdy vidí. A nečekala jsem, že zrovna tenhle film mě odnese úplně do jiného světa. Pro Jennifer Aniston mám slabost, zase na mě působila strašně příjemně a přirozeně. Paul Rudd mě taky mile překvapil, nepatří mezi mé nejoblíbenější herce, ale tohle se mu opravdu povedlo. Ti dva vedle sebe vypadali až nebezpečně dobře, a k tomu ještě tak vyjímečný soundtrack. Příběh není žádné klišé a do poslední chvíle jsem nevěděla jak to dopadne, a to se mi líbí. SPOILER - A jejich postelová scéna, krása. ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Rádobyoriginální podivnost, která neví, jestli je komedie, prvotřídní drámo nebo film "jak z reálu" a nakonec to dopadne dost divně. Snaží se to postavit žánr na palici, ale přitom jede podle jeho pravidel. A na konci zas jede jinak. Podivná kombinace, která ale moc nevychází. Ještěže je tam Alan Alda. Střídání zkratkovitosti a rozvleklosti je taky dost podivná kombinace. Hodně zvláštní film. ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mnoha romantických komedií, které nenaplňují ani daný žánr, jen tak uplynou a proto se hodí jako audiovideo kulisa ke studiu něčeho nezajímavého. Zlí jazykové tvrdí, že jsou i takoví jedinci, kteří kvůli čumění na tyto americké kraviny neudělají napoprvé ani zkoušku z farmakologie. Ale to Jenn a Zahn jistí. 30%. Produkce: Twentieth Century Fox ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech šlo patrně o nejpopulárnější herečku na světě, masy žen chtěly mít stejný účest a muži se nebáli ji označit za nejhezčí ženu. Pro obrovskou vytíženost seriálem Přátelé, díky němuž je ale pořád v takovém povědomí, nebylo na natáčení filmů moc času. A tak Jennifer v době, kdy byla mimořádně krásná těch filmů bohužel tolik nemá. Tahle netradiční romanťárna, která byla určitě jedním z těch důležitých kroků v kariéře Paula Rudda a předznamenala jejich reunion v již zmíněném seriálu, má nakonec něco do sebe. Mám rád tyhle good-feel jednohubky, ale nakonec jsem tady došel názoru, že to má v sobě nakonec něco více. Ach ta láska, ty vztahy, koření našeho každodenního života a kompas našich rozhodnutí. Právě o to jde, tyhle pocity si nevybírají, ať jste jakkékoli orientace, ať jste ve vztahu nebo nikoli. Jennifer je tady správně hot a Paul zase perfektně funguje jako ten snílkovský ňouma. Ale je to jen nakonec malinko depresivní pohádka a všichni dojdou svého štěstí, no a jsou dny, kdy Vám tohle ve filmu asi stačí. Ten den bych si ale našel častěji než si sám přiznávám. 70% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to neskutečně neobvyklé, ale vlastně to, jak tento film končí a jak z toho vyšla postava Jennifer Aniston (Nina) - tak se má vůbec nejlíp - jelikož má kolem sebe takových chlapů, že je asi nejšťastnější ze všech :) Je to takovéto - od začátku vím, jak to dopadne...;) Je tam plno lásky, je tam plno zlomených srdcí, je tam plno "milosti" Aniston a celé se to motá kolem rozhodnutí ponechat si dítě :) Je to vlastně nic moc, ale jelikož jsem se rozhodla mít komplet shlédnutou filmografii Aniston, nemohla jsem to vynechat ;) Nic moc - třeba tak za 20 let se na to podívám znova. Jo a ten byt co má - ten bych moc chtěla taky :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama