Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Jendus 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevim, ale jako synovi inseminačního technika mi přišlo krajně trapný a blbý, aby všichni představitelé skotu měli VEMENO!!!! (neříkejte mi, že to nešlo udělat jinak, aby to nepobuřovalo tu purytánštější část publika..?) A to se ani nezmiňuju o úrovni "vtipného" humoru. Plivu na vás, zvířátka z farmy... Jediný co mě možná trochu zaujalo, byla ta chlupatá věc v bedně :). ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Animák o krávách a býcích, takže tak trochu kravina. Býci budou asi transky, protože mají vemena a můžete je tak asi i podojit, což bych u českých býků raději nezkoušel. Ale když můžou mít v Rakousku fialovou krávu Milku, tak proč by v Německu nebo USA nemohli mít býka s vemenem. Spíše bych to ale tipoval na amíky, protože ti musí mít vždy něco navíc před zbytkem světa. Tak hodně štěstí při dojení cowboyové, ať nesáhnete vedle. Je ale také možné, že měli tvůrci v dětství jen vadné zvukové obrázkové leporelo se zvířátky, made in vietnamská tržnice, u něhož kravička dělala ÍÁ, kočička dělal ÍÁ, pejsek dělal ÍÁ a jen oslík dělal PÍP... ()

Reklama

hrabě_olaf 

všechny recenze uživatele

Americký pohled na to, jak najít sebe sama a přitom se trochu pobavit, aneb další 3D moralizující nuda. Animace se trochu podobá Wallace a Gromitovi (ale opravdu jen trochu), zvířata se chovají jako rozumující lidé, padouši a hodní (příp. napravení) jsou předem dáni. Do toho všeho zní ryčná hudba, zvířata pášou neplechu a lidští zástupci jsou „natahováni“ hrdiny. Abych jen neshazoval, pár fórků se tam najde – třeba ten po honičce autem. Co dál? Toť vše… S bídou - 25% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je koncipovaný pro mladší publikum, ale tak snad malý děti nejsou až zas tak retardovaný, aby nepoznali, že když se postava jmenuje Oťas a má mužskej hlas, tak že by neměla mít vemeno a neměla by vypadat jako kráva, ale tenhle film očividně tvořili jedinci, co si pod pojmem kráva představí flákotu na talíři a netuší, že by to mělo být ženskýho rodu, no ale budiž, nicméně i jinak to je celý dost pochybný úrovně, i když pominu, že ta nejzlejší postava se jmenuje Ríša a vypadá jak kojot Wilda a tak jediný co tohle zachraňuje od naprostýho pádu do žumpy mezi německý romantický skvosty z hor, je zábavnost a tu a tam vtipnost ()

Karel69 

všechny recenze uživatele

Jak už tu psal Shit, nechápu proč měli všichni býci vemena, to že se hlavní záporňák jmenuje Ríša, je spíš než cokoli jinýho nedostatek překladu, originál sem sice neviděl, ale tipoval bych, že se bude jmenovat Dick a to už nezní jako jméno módního návrháře. Každopádně je to chvilkama docela vtipný, hodně mě dostával ten flegmatickej kůň, kterej se tam občas vytasil s nějakou dobrou hláškou nebo tvrdym kopytem. Co se mně značně nelíbilo byla animace, ten kdo tohle kreslil musel bejt pořádnej patlal. No ale dalo se na to koukat, takových 50% a jelikož mám dnes dobrou náladu zaokrohluju nahoru na tři hvězdičky. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Tipping" (Vyklápění). (HappySmile)
  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)

Reklama

Reklama