Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebojím se tento film označit za hovadinu a to od prvních vteřin. Duo Seann William Scott a Johnny Knoxville mi do not opravdu nehrálo a nebýt sličných žen asi bych to nedokoukal (vlastně asi dokoukal páč jsem byl zamčen v autobuse kde to promítali takže jsem neměl jinou možnost). Nicméně je to blbost která se sice vážně opravdu nebere, ale příběhově je to jak céčkový film z osmdesátých let. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Já nevím, ale poslední dobou narážím na čím dál tím lepší a bláznivější komedie. Mistři hazardu si na nic nehrají a jedou na plný plyn. Duo Knoxville - William Scott vás celou tu dobu nenechá vydechnout a kráska Jessica Simpson taky ne. Soundtrack byl skvělý a sedl do tohodle filmu jak ta prdel do gatí. Už dlouho jsem se tak nenasmál. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, u které se nedočkáte žádného převratného děje, dokonce čtu v komentářích, že je to pouze remake staršího díla. Přesto film dokáže maximálně pobavit, prostřednictvím parádních hlášek, jak od brášinů Duků tak i od strejdy Duka. S. W. Scotta miluji. Dále pravdu drsný až přehnaný záporák. Přijde mi, že kdyby si hlavní představitelé sedli na židle před ten ‘bourák‘ spustili ty své hlášky, občas se jim tam prošla nádherná Jessica Simpson v plavkách a občas skočil do řeči B. Reynolds, tak by to vyšlo nastejno:) Ale i tak se automobilové honičky podobaly těm z Cobry 11 a scéna z hospůdky a na high school je fakt super. Tohle vše mě přesvědčilo o tom, že se jedná rozhodně o nadprůměrnou komedii, já se bavil! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Generál Lee! Už je kvůli tomuto výbornému autu si stojí tento film pustit. The Dukes of Hazzard je výbornou komediální jednohubkou, v níž kromě vtipu, Jessicy Simpson a dua Johny Knoxville - Sean William Scott dominuje již výše zmíněný Dodge Charger R/T ročník 1968. To auto je sen! „Boom-shakalaka!“ ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba.U tohohle filmu jsem se bavil jako nikdy! Tenhle film, kterej mi mj. připomíná hodně Starskyho & Hutche, nemá přliš složitou zápletku, ale uvidíme v něm spoustu automobilovejch honiček, využívání dost nenápadnejch zbraní jako házení zapálený léhve s Whiskey a taky krásných slečen (mno, přinejmenším Jessica je velice pěkná paní). Herecké obsazení nemělo chybu, Sean W. Scott a Johnny Knoxville si svoje role coby bratranci dosyta užívali. Dukes of Hazzard rulez! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama