Reklama

Reklama

Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet a Anthony Hopkins se společně představují ve strhujícím příběhu prostého muže, jemuž politická kariéra, ničivá síla korupce a zrada nakonec zcela pokřiví charakter. Film byl natočen podle dnes již klasického románu Roberta Penna Warrena z roku 1946, za který získal Pulitzerovu cenu. V dalších rolích se představí James Gandolfini, Mark Ruffalo a Patricia Clarkson. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Z pocitu trojhviezdičkovej krivdy som si to po rokoch zopakoval a názor nemením. Celá dejová línia (resp všetky línie) s Hopkinsom, Winsletkou a Ruffalom, ešte dorazené toľkokrát videným záverom, spravili zo Zaillianovho - aj keď pekne natočeného - filmu, čistú tuctovku. A na konci vám nie je ľúto nikoho. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Hlavně za hudbu a Seana Penna. Je fakt, že film je hodně zdlouhavý a některé momenty se daly vynechat, ale zase na druhou stranu, každou chvíli s Pennem, v roli Willieho Starka, jsem hltal plnými doušky. Hlavně jeho proslovy na veřejnosti! (Jakto, že nebyl nominovaný na Oscara???) Těch pár momentů navíc se potom dalo snadno odpustit... ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený snímek se silnou hereckou sestavou a především skvělým scénářem. Což mě na tomto filmu upoutalo nejvíce a myslím, že je to i jeho nejsilnější stránka. Samozřejmě, Sean Peann, Jude Law, Kate Winslet, Patricia Clarkson, James Gandolfini jsou výborní, stejně jako Jackie Earle Haley ve vedlejší, ale díky jeho osobité tváři, opět výrazné roličce. Ale samotný scénář pro mě jistým způsobem ve svých vlastních kvalitách dokázal jejich výkony překonat. Kdyby byl jiný, nejspíš by mě Všichni královi muži, i přes výskyt silých hereckých es, nejpíš tolik nezaujali. Obsahuje spoustu působivých a podnětných proslovů a myšlenek. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Dosť podcenené, ako tak sledujem tie hodnotenia. Musím priznať, že Seana Penna nejak extra nemusím, ale v úlohe nezlomného politika Williama Starka ma maximálne usadil a tie jeho rečnícke prejavy mi spôsobili husiu kožu :-). Už dlho som nevidela takú presvedčenosť a schopnosť vnútiť divákovi svoje postoje, morálku a vládu z pohľadu muža, ktorá sa o svojich ľudí vonkoncom nestará. Vo vedľajších úlohách ma presvedčila aj moja obľúbenkyňa Kate Winslet, Jude Law (jeho monológy sú, mimochodom, brilantné) sa vymámil z pozlátka hollywoodsky sexsymbol a tiež musím pochváliť aj krásnu hudbu Jamesa Hornera. Veľmi príjemný film, ktorý má u mňa o jednu hviezdu navyše aj vďaka tolerantnému scenáru, ktorý je bez problémov schopný pochopiť aj taký antitalent na politiku ako som ja. :-) ()

July 

všechny recenze uživatele

Willie Stark je výborný příklad toho, jak by podle mne politik vypadat neměl :-). V proslovech se rozčiluje a rozhořčuje, máchá rukama se zaťatými pěstmi, používá dost silné výrazy... První polovina filmu byla dost nuda, potom se to trochu zlepšilo, ale i tak Všichni královi muži nevybředli z určité zdlouhavosti. Hopkins se prakticky jen mihl, i když byla jeho postava celkem důležitá, a ani Winsletová nedostala velký prostor. Konec byl zajímavý, jen trošku zmatený - strávila jsem chvíli přemýšlením, kdo že byl vlastně oběť a kdo organizátor spiknutí, pokud o nějaké šlo... Pokud to nebyl záměr, pak se to filmařům moc objasnit nepovedlo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v New Orleans a Morgan City v Louisianě (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama