Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Výborné animace a výborné hlášky. Rozhodně nadprůměr mezi animáči, minimálně srovnatelný s filmem Za plotem. Gary Sinise, který propůjčil hlas Shawovi mě svým komediálním talentem fakt překvapil. Netušil jsem, že tak vážně vypadající člověk umí vyluzovat takové zvuky:-) (kytara). "I hope the bold eagle did´nt turn!" ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

No, musím uznat, že animáky mám rád. Nemusí mít ani nějaký originální nápady nebo tak ale musí umět zabavit. Avšak ne všem se to podaří a tohle je zrovna jeden z nich. Je vidět, že se tvůrci hodně inspirovali Shrekem ale co se kvalit týče "sezóna" mu nesahá ani po kotníky. Ale pro děti od 10 let níže to určitě bude fajnová záležitost. A kvůli nim se taky animáky točí. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Sledovat tento film pro mně byla radost. Hodinu a půl čiré radosti a potěšení ze sledování bordelu, jakej v lese dělá domestikovaný medvěd, jelen, bobři, apod.... Fakt, že příběh víceméně neexistje, je zcela vedlejší, podstatné jsou drobné fórky, které jsou na nás chrleny se smrtelou kadencí. Scéna v obchodě, scéna s potřebou jsou skvělé, všechny variace na Medvědí ukolébavku jsou doslova geniální (rád bych ji slyšel v originále), dabing se ovšem taky povedl... a ten teplej dikobraz mě dorazil! Miloušiiii!! Film samotný za 4 hvězdy, hvězda navíc za 3tí rozměr - Loveckou sezónu jsem viděl 3D v IMAXU ()

imf 

všechny recenze uživatele

Děti to asi spořádají bez mrknutí oka, vy v lepším případě vytuhnete po dvaceti minutách, v tom horším budete dalších osmdesát nadávat na to Ashtona Kutchera, mizernou práci animátorů od Sony a katastrofální nedostatek jakýchkoliv nových, dobrých nebo alespoň průměrně srandovních nápadů. Lovecká sezóna je zbytečná. Tak moc zbytečná, až z toho krvácejí oči. Utečte, dokud můžete. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velice zběsilý animák, což každému nemusí vonět, nicméně mě si právě tou zběsilostí získal. V tomhle lese zkrátka vládne neodolatelná anarchie, zvířátka jsou lehce i těžce na hlavu a leckterá z nich by místo na pasece měla být zavřená v nějakém zoologickém blázinci. Co na tom, že medvěd a jelenec až moc připomínají jistého zlobra a jistého oslíka, já se při všech těch crazy vylomeninách vážně bavil a všechno, co lze Lovecké sezóně (právem) vytýkat, mi bylo srdečně jedno. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Oba herci, kteří propůjčili hlasy hlavním postavám, účinkovali v minulosti v úspěšných sitcomech televize Fox. Martin Lawrence (Boog) měl show nazvanou jednoduše Martin (od r. 1992) a Ashton Kutcher (Elliot) hrál ve známém seriálu Zlatá sedmdesátá (od r. 1998). (imro)

Reklama

Reklama