Reklama

Reklama

Fifty Fifty

  • Česko Dvojitá síla (neoficiální název) (více)
Trailer

Pod velením Američana Sama Frencha se na pobřeží státu Tengara v jihovýchodní Asii vylodí vojenská jednotka. Tříčlenná skupina se okamžitě ocitne pod střelbou místního bezpečnostního komanda. Jeho šéf Jake Wyer nechá naživu jen Frencha, protože oba jsou nejen krajané, ale i staří přátelé. Boj o společné přežití nastává ve chvíli, kdy president Bosavi vydá rozkaz oba zlikvidovat. Váleční druhové mají šanci se zachránit, pokud by se jim podařilo skontaktovat se s CIA. Místní vrchní velitel má však s tajnou službou své plány. French a Wyer se tak brzy začnou považovat za nezvěstné osoby... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pohodový devadesátkový béčko který zabaví i dneska. Chemie mezi ústřední dvojicí funguje skvěle a bavil jsem se i mimo to. Monolog Roberta Hayse který vede s kozou stojí za to. Akční stránka není pravda úplně oslnivá, ale i tak se solidní porce střelby a výbuchů dočkáme v dostačujícím množství a pořád je třeba brát v úvahu, že tohle není Rambo nebo Komando, ale film funguje tam kde fungovat má. Dnešní optikou bych ho možná hodnotil jinak, ale nostalgie je mrcha a pod ty čtyři hvězdice mi prostě jít nedovolí.75% ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

toto je asi prvý film ktorý si pametám :) viem že som nemal ani desať rokov a už som ho zháňal lebo to bol môj obľúbený film a už som ho veľa rokov nevidel :D :D až príchod internetu do mojho cyber sveta mi umožnil zhliadnuť to znova a hodnotenie sa odvíja od môjho prvého úsudku v rannom veku a úsudku toho posledného. hodnotenie je na priecestí medzi plnými 5* a odpadom :) čo už človek mení názor ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

Jednou sem t oviděl jako malej a pamatuju si že to byl jeden z prvních VHS filmů s konečně normálním českým dabingem. Mrknu na to a zavzpomínám...Tak jsem zavzpomínal a bohužel, hodně slabších pasáží jsem zapomněl a ted se mi připomněly. Píšu bohužel, protože oba herci byli a jsou nesmírně sympatičtí, ale je vidět ten rozdííl akčních filmů tehdy a dnes. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha beckovych nasledovnikov Rambo stylu, kedy par hlavnych hrdinov pomoze skupinke partizanov zdolat diktatorsky rezim v nejakej zapadnutej krajine. Hlavnym problemom je,ze sa v tomto filme viac keca ako bojuje a ked uz dojde na nejaku akciu, tak hranice priemeru tiez nikdy neprekroci. A nezachrani to svojimi neustalymi hlaskami ani ustredne duo hrdinov. K vyššiemu vyslednemu hodnoteniu nepomoze ani nostalgicka spomienka na casy, kedy som si to za detskych cias pustal dookola na kazete od Intersonicu. Narozdiel od spominaneho Ramba toto uz dnes neobstoji. 4/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy o v KOMANDU zmíněné misi Johna Matrixe ve Val Verde, při níž sesadil diktátora Ariuse? Taky vás napadlo, že by z toho mohl být dobrý prequel? Herce Charlese Martina Smithe (účetní z NEÚPLATNÝCH) ano. Arnold už byl ale tou dobou na jeho béčko trochu drahý a tak radši sáhl po dvou hvězdách „nižší svítivosti“, Peteru Wellerovi a Robertu Haysovi, u kterých mohl handrkování o honorářích rázně utnout strohým poukazem na to, že od svých průlomových titulů v 80. letech (Weller – ROBOCOP, Hays – PŘIPOUTEJTE SE, PROSÍM!) si s výjimkou jejich nastavovaných sequelů neškrtli a účty je třeba platit. Stejně jako KOMANDO i FIFTY/FIFTY rychle uteče a akcí ani vtipem se tu nešetří, přičemž tandem frajer Weller a smolař Hays funguje jak má a vy jen lítostivě pokrčíte rameny nad tím, že se ani z jednoho nějakým záhadným řízením osudu nestala další z mnoha velkých hvězd 80. let. Pohodové akční béčko. Pan režisér si tu střihl vedlejší roličku agenta CIA. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v októbri 1990 v Malajzii. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama