Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

kingik 

všechny recenze uživatele

Agent Pete Garrison se kdysi vrhl mezi prezidenta a déšť kulek. Patří stále k váženým členům prezidentské ochranky, když je zavražděn jeho kolega Charlie, který se mu chystal s něčím svěřit. Vraždu vyšetřuje Pete spolu s Davem a agentkou Jill. Když ale podvržené indicie začnou ukazovat na Petea, dá se na útěk. Tento politický thriller v ničem moc nepřekvapí. Má dobré herce, nadějnou zápletku, ale neví si rady, jak by ji zajímavě rozvinul a poměrně rychle začne nudit. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák, který se bere až moc vážně a chybí mu jakýkoliv nadhled. Nebýt prvotřídního hereckého obsazení, tak by moje hodnocení bylo ještě o stupeň nižší. Michael Douglas se vrací ve skvělé formě a je vidět, že takovéto role zahrát opravdu umí. Kiefer je mu skvělým protihráčem a je taktéž výborným (i když nechápu srovnávání této role s jeho Jackem Baurem, do toho má tato postava velice daleko). No a jako třešnička na dortu je zde "zoufalá manželka" Eva Longoria, která sice nemá moc co hrát, ale koukat by se na ní dalo furt. Tenhle film mohl být výbornou kriminálkou, nakonec ale skončil v akčním průměru. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já čekal film, kde Američani budou ti nejlepší a teroristi verbeš, která chce zneškodnit chudáka prezidenta. Patriotismus je tu sice na ráně, hlavně ze strany Michaela Douglase, ale překvapivě na svůj věk svoji úlohu zahrál opravdu skvěle. Dále mu sekunduje jeho pobočník Kiefer Sutherland a je jasné, že právě na těchto hercích film bude stavět i když se v pozadí objevuje nádherná Eva Longoria. Ač se to nezdá, i přes svoje hodnocení, které tu film má, bavil jsem se po celou dobu sledování. Strážce ubíhal svižně, akčně a hekticky tak jak mám u těchto filmů rád. Krapet mi to sice zkazil konec, ale na to, že jsem čekal naprosto něco jiného jsem byl vcelku mile překvapen. --- Pohyb Sincinety určí ASP - Co to znamená? - Až se postaví...teda ne tobě ! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Možná není důvod tento snímek úplně zatracovat. Potenciál tkví především v obsazení, i když jen dvěma herci. A navíc, parádních akčních thrilleru s Michaelem Douglasem není nikdy dost. Ale jako bych ani nekoukal na snímek z roku 2006. Popravdě, myslel jsem celou dobu, že je to tak z devadesátých let a že Douglase opravdu řácky namaskovali. Ke konci ale film trochu ztrácí dech a je znát, že už toho asi měli všichni plný kecky a tak točili, jen aby se neřeklo. Samotná postava prezidenta byla upřímně řečeno komická. Ne, tohle nebyl ten největší politický špektákl století. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $36,280,697Tržby Celosvetovo $78,084,827Tržby za predaj DVD v USA $17,477,907 //počet predaných kusov 1,114,789║ Vydarený politický thriller, kde k lepšiemu výsledku chýbal o niečo šikovnejší scenárista, ale aj tak režisér Clark Johnson(predtým bravúrne zvládol film S.W.A.T.) si svoje obľúbené akčné pasáže opäť vychutnal a ponúkol miestami svižný dej plný napätia. /videl v kine: 65%/ ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Na návrzích kostýmů pro první dámu (Kim Basinger) spolupracoval dvorní stylista Jackie Kennedyové Oleg Cassini. (Agatha)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama