Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický mladík Melvin Smiley (Mark Wahlberg) působí na první pohled nesmělým dojmem, nicméně na živobytí si vydělává jako nájemný zabiják. Pro dobré profesionály je práce stále dost a i když je velmi dobře placená, musí Melvin z finančních důvodů brát vedle seriózních zakázek i menší melouchy. Proč? Jeho krásná snoubenka potřebuje peníze, jeho krásná milenka potřebuje peníze, každý potřebuje peníze. Kdo chce snadno přijít k balíku, může přijít za dobrákem Smileyem a prostě ho o něj požádat. Melvin se totiž nedokáže smířit s představou, že by ho někdo neměl rád a tak se lidem snaží za každou cenu vyhovět. Z těchto důvodů se také připojil k menší akci svého kolegy Cisca (Lou Diamond Phillips), který naplánoval únos dcerky japonského šéfa hollywoodského studia. Nikdo nepochybuje o hladkém průběhu standardní akce, ovšem dokonalý plán bere za své ve chvíli, kdy se zdrcený otec obrátí s žádostí o pomoc na svého přítele, který je kmotrem unesené dívky. A co čert nechtěl, je také mafiánským bossem, který si pravidelně najímá Melvinovu zabijáckou partu. Konsternovaný Cisco je pověřen tím, aby vypátral a zlikvidoval únosce, tedy vlastně sám sebe. Jak se dostat ze zapeklité situace? Což takhle hodit všechno na dobráka Melvina... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (222)

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Nie je to nicím zvlástny film, ale napodiv ma bavil.. Ked som videl ze John Woo je producentom cakal som vymakané krvavé akcné scény, ale dostal som nieco ... no priemerné, bez stipky nových nápadov. Ale ako komédia je to velmi dobré. Napr. taká scénka Sobotného rána je skvelá a rucím vám za to ze také sexuálne napetie pri pecení kurcata ako je tu ste este nezazili. Je to dobrý film, ale nicím nadpriemerný a to z neho robí nieco co mi stací visiet raz a mat s toho dobrý pocit ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Pěkná ujetá akční komedie, u které jsem se celkem pěkně pobavil. Film, který prostě odsypává, žádné zbytečné natahování. Spousta akce, spousta vtipu, taková zábavná jednohubka. A proč se vlastně divit, když v tom má prsty J. Woo a W. Snipes. Parta kamarádíčků unesou dívku významnému bossovi. Vše se ale zvrtne a z doteď velkých kamarádů se stávají soupeři na život a na smrt. Mark Wahlberg válí. Vlastně celá parta byla sympaticky metrosexuální. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Low cost akční blbina, ve které vlastně není zas tak moc akce, smíchy se taky neřežete od začátku do konce, a ty potrhlé bizarnosti se vyčerpají během první půl hodiny... a přesto to pořád docela dobře baví. Ve srovnání s takovými Boondock Saints či Sbal prachy a vypadni ze stejné doby to hraje mnohem nižší ligu, ale na nudné nedělní odpoledne to jde. Bonus k dobru za to že je to jeden z mála filmů kde je Wahlberg docela v pohodě, a že ta japonka co mu přizvukuje je velice sympatická. 7/10 ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Místama velmi vtipná akční komedie.Akčních momentů (jako je úvodní strhující scéna) tu mohlo být klidně více, ale přesto se člověk rozhodně nenudí. Některé gagy jsou skutečně podařené a některé přímo smrtící (viz. zdařilá pointa s pilným zákazníkem videopůjčovny :o) Z herců tu kraluje Lou Diamond Phillips, Wahlberg je překvapivě nevýrazný. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já miluji tyhle devadesátkové čerhohumorné akční thrillery. Skvělá zábava od začátku do konce s naprosto ujetou a překvapivě i originální zápletkou, je zde spousta pamětihodných situací, nikomu se nedá věřit, každý vyjebává s každým + skvělý mladý Wahlberg a nechybí i slušná dávka akce. Stojí za zhlédnutí. 75% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Na soundtracku k filmu je mj. píseň "Don´t Sleep", kterou rapuje Mark Wahlberg. (5150)

Reklama

Reklama