Reklama

Reklama

Hvězdná srážka

  • Itálie Scontri stellari oltre la terza dimensione (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z trestanecké planety jsou propuštěni vesmírní pašeráci Akton a Stella Star (Caroline Munro). Sám Císař je omilostnil, aby se vydali na nebezpečnou cestu - mají vypátrat úkryt zlotřilého vévody Zarth Arna a najít loď ve které ztroskotal jediný císařův syn (David Hasselhoff). V doprovodu šéfa galaktické policie Thora a robota Ella navštěvují planetu amazonek, planetu ledu a planetu neandrtálců, zatímco se schyluje k rozhodujícímu střetu mezi Císařem a Zarth Arnem... Svérázný příspěvek italské kinematografie k žánru space opery volně kopíruje scénář Hvězdných válek Nové nadějě, ne však jejich technické provedení a tak vyznívá značně béčkovitě a roztomile naivně. (Ertai)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak nestydatý plagiát StarWars až je zábavný. Původně jsem dal 3*, ale dnes musím ještě jednu přihodit. Neuvěřitelně barevný vesmír ('hvězdy bílé, žluté, červené, modré...), nekonečné záběry na plující kosmické koráby (to já prostě miluji, ale chápu, že někdo se u toho sežere nudou), honičky, výbuchy, souboje, padouch, Impérium, povědomá destrukce robota, světelný meč, obří chodící socha (že by pocta Argonautům?), pralidi (2001:Vesmírná odysea?), amazonky a prsatá Caroline Munroová, co pobíhá většinu filmu po vesmíru polonahá (nahá bohužel ne). Roztomilé, naivní a pro mne fajn. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Existuje jedna taková fráze... ,,To se nedá popsat, to se musí zažít!" Nerad to používám, ale pro Hvězdnou srážku mě nenapadá žádný jiný komentář. I když si představíte tu největší blbost, co dokážete, pořád to nebude ani z poloviny tak blbé jako tenhle film. Můžete se těšit na roboty, neandrtálce, planetu, kde je teplota - 1 000°C (a hlavní postava si na ní vykračuje jen v lehkém kabátku), ale hlavně na nejméně napínavé vesmírné souboje v dějinách kinematografie. Spočívají v tom, že lidi klidně sedí a koukají na obrazovku, na které se čtvrt hodiny objevuje jeden výbuch za druhým. Hrůza, děs, ale samozřejmě také bezedná studnice hlášek a veselí. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak výbornou hudbu Johna Barryho si tenhle brak nezasloužil. Vykrádačka Star Wars (dojde dokonce i na světelný meč!), Star Treku/ů, Barbarelly, Vetřelce a kdo ví, čeho ještě... S ne tak úplně předpotopními triky, fetišistickými kostýmy hlavní hrdinky, kouzelně nablblým scénářem, stop-motion animací, která se práci Raye Harryhausena nepřibližuje ani na vteřinu... Vidět to s někým a někde, asi bych se bavil víc. Sólově to však žádná bomba nebyla. Při epizodě na planetě amazonek jsem se přistihl, jak čekám, že se to celé zvrhne v porno, ale nezvrhlo se. Bohužel? Bohudík? Těžko říct. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Starcrash patrí do kategórie klasických spatlanín, ktoré sú dielom netalentovaného režiséra bez vkusu a ich jediným cieľom je komerčne sa prisať na originál, ktorý bezbreho vykrádajú (už prvý záver kopíruje Star Wars a dôjde aj na svetelný meč!). Pozitívom je množstvo efektov, masiek a kulís, ale o nejakej ich kvalite sa hovoriť nedá. Caroline Munro je krásna, David Hasselhoff je tu asi pol hodinu a Marjoe Gortner je neskutočné drevo. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě to nepobavilo tak moc jak jsem čekal, přestože David Hasselhoff se světelným mečem, úchylně hláškující roboti a triky jak z doby kamenné jsou samozřejmě geniální. Jenže ne dost geniální na to aby udržely bránici na pokraji exploze po celou dobu takto debilně natočeného trashe, a k tomu jejich pseudoparodické výstupy neustále přerušují nekonečné, odporné a pohříchu nevtipné vesmírné dogfighty. 5/10 ()

Galerie (51)

Zajímavosti (19)

  • Producenti filmu neprejavovali prílišnú ochotu dovoliť hudobnému skladateľovi Johnovi Barrymu pozrieť si tento film pred tým, ako k nemu spraví hudbu, báli sa, že by sa mohol od filmu dištancovať. (beso74)
  • Režisér Luigi Cozzi si kvôli americkému vydaniu filmu zmenil meno, aby neznelo tak taliansky, na Lewis Coates. (beso74)

Reklama

Reklama