Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Faidra 

všechny recenze uživatele

V kontextu obvyklé komediálně-dobrodružno-romantické tvorby made in USA to není zlé. Něco jako dietní jídla servírovaná zde adeptkám na Miss ; nenajíte se toho a po dvou minutách už netušíte, co jste to do sebe vlastně soukali, ale špatně vám z toho nebude. Ani Sandra mi tu nepřipadala jako tak špatná herečka, jak se o ní tvrdí, měla pár roztomilých momentů, a Michael Caine to britským šarmem, zjemnělým o pózu uznávaného módního specialisty, táhne nahoru, jak se jen dá. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo podľa vás potrebuje svet?“ – „Tvrdšie tresty pre nepolepšiteľných delikventov." - Hrobová chvíľa ticha, v ktorej je počuť aj padnutie ihly. - "A svetový mier.“ Až ma prekvapilo, ako ma to bavilo. MISS ŠPECIÁLNY AGENT totiž obsahuje humor, ktorý JE vtipný - takže je vhodná aj pre mužov. Sandra Bullocková ujde, dokonca i Benjamin Bratt ujde a v podporných roličkách (okrem Michaela Cainea) ujdú William Shatner (kapitán Kirk zo STAR TREKU) a Candince Bergenová (sitkom "Murphy Brownová"). Vlastne ujde celý film, spolu s PRAVOU BLONDÍNKOU a NOTHING HILL ten typ "ženského filmu", ktorý ako-tak zvládnu aj ich partneri. Dvojka už neujde. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Caine už poněkolikáté sarkastickým mentorem, Shatner v tváři podoben Leatherfacovi a upgradované éro S - Bull vylétávající z hangáru.. Ničím vybočující komedie s prostředí volby Miss a vládních agentů vás rozhodně nedonutí hystericky mávat rukou před nosem a ústy za účelem přihnání čerstvého vzduchu zabraňujícího omdlení, ale podívat se na to dá. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock zde konečně něco zharála. Sice její výkon nebyl nějak oslňující, ale myslím si, že se nejlépe ze všech současných hereček hodila na tuto roli. Ale k filmu. Petrie spojil dvě odlišná témata thriller a komedii a výsledek je celkem více než uspokojivý. U snímku jsem se zasmál a ani moc nenudil. Prostě lepší průměrný snímek;o). ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Potíž tohoto filmu je Sandra Bullock, která se na jakékoliv komické role absolutně nehodí (no, popravdě řečeno na žádné role...sedla mi jen ve 28 dnech, kde hrála roli alkoholičky, protože má pořád takový děsně stejný unuděný výraz...). Vtipné chvilky se najdou, ale celkově spíše podprůměr. Dvojku už si ráda odpustím. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)

Reklama

Reklama