Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Říkat filmu o partnerském rozchodu romantická komedie, už to je tak trochu postaveno na hlavu. Pokud se dva rozcházejí, může to komedie skutečně být, ale romantika? Spíše než jako romantická komedie by se film dal zařadit do škatulky drama s komediálními prvky. To pokud by režisér v některých vtipných scénách méně tlačil na pilu a postavám (zejména těm vedlejším) dodal více hloubky. Film stojí hlavně na vzájemných naschválech, které si Gary s Brooke provádějí; jejich kvalita hodně osciluje, od vyloženě dobrých až po ty, které diváka uvádějí do rozpaků. Vaughn má poměrně velké charisma, tak jeho „party“ patří k těm lepším, horší je to ale s Aniston. Pozice romantické holky jí moc nejde, a nemastná neslaná je i v poloze uhádané fúrie na rozchodu. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Nevím, co tímhle chtěli tvůrci říct. Chvílemi mi to připadalo jako hodně upocená variace na Válku Roseových. Nechci ale být nespravedlivý, protože on to zas tak špatný film není. Jen mi přišlo, že tady jaksi někdo nevěděl, co přesně sdělit, pokud se tedy pokoušel něco sdělit, a myslím, že ano, protože jen tak nějaká komediálně romantická řachanda to být rozhodně neměla. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický snímek, který příjemně uteče. Není to ani avizovaná komedie ani nějaké vztahové drama, je to tak něco uprostřed - chvílemi vtipný, chvílemi smutný příběh konce jednoho vztahu. Rozchod není špatná záležitost, ale také ničím nevyniká. A konec? Jakkoli to scénárista asi myslel dobře a chtěl se vyhnout šablonovitosti, na mě to působí tak nějak rozpačitě. Občas by člověk asi přeci jenom radši viděl klasické klišé než neurčité rozuzlení. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se toho obával už kvůli různým recenzím a názorů řady lidí, tak jsem byl velmi příjemně překvapen. Vince Vaughn a Jennifer Aniston jsou perfektní dvojka a já doufal, že jim to nakonec vyjde. I když nejsem daleko od pravdy a oni se do sebe zahleděli více než dost a možná že se budou i brát. Film by se mohl srovnávat s Válkou Roseových, ale to by byla velká škoda, protože tento film je tak trochu něco jiného i když na stejné téma. Celkem dobře se na to koukalo a film příjemně a svižně ubíhal. Jsem rád, že se občas urodí celkem slušná komedie od skupiny Frat Pack a je dobře že si Vince k sobě přibrali. I když na to nevypadá je to komediální typ. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

uplne priemerna komedia lakajuca ludi na jenifer aniston a vince vaughna, avsak vince je jednoznacne lepsi (hoci im to obom sekne ako dvojici), anistonova je len pekna a to je pre mna velmi malo. napad o rochode a naslednom boji o byt bol pretaveny len do podpriemeru a vedel by som si to predstavit aj v lepsom prevedeni, viac vtipkov atd., no ale film je jednoznacne len o nalakani ludi, takze dilo se nekona, nuda jo. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)
  • Ve filmu se objeví rodiče Vince Vaugha, maminka ztvárnila turistku a tatínek otce postavy Jennifer Aniston. (imro)
  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)

Reklama

Reklama