Reklama

Reklama

Jak jsem se stal psem

  • Česko Chundelatý pes (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dave Douglas je talentovaný právník, jeho kariéra je pro něj vždy na prvním místě. Na výchovu svých dětí nemá čas, což se jeho manželce Rebecce vůbec nezamlouvá. Mezi Davem a jeho dospívající dcerou Carly dochází poslední dobou ke konfliktům. Dívka totiž obhajuje činy svého učitele, který při boji za práva zvířat údajně podpálil výzkumnou laboratoř Grant&Strictland. Dave se ujme případu a jako právní zástupce této firmy se snaží přesvědčit porotu i veřejnost, že se učitel dopustil trestného činu, ohrozil lidské životy a měl by skončit za mřížemi. Navíc podle něj v laboratoři k žádnému týrání zvířat nedochází. Hluboce se mýlí, v jedné z laboratoří je totiž vězněn a zkoumán posvátný pes z Tibetu. Dave se nikdy netajil tím, že nemá rád psy, jenže právě pes mu jednoho dne od základu změní život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Ano, pro děti. Rodinná komedie. Nic víc, nic méně. Pro dospěláky k smíchu asi z jiných důvodů než pro děti. Já se dívala kvůli Robertovi(!). Upřímně jsem se nasmála (viz pár slov zpět), chytala se za hlavu, ale jeho si užila - pro mě úkol splněn a mladší sestře se líbilo. Po(u)žít jen v případě nouze. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pro děti!! Tak by sedal charakterizovat Chundelatý pes!! Tim Allen se snaží a přinejmenším psí běh je udělán velice dobře (chvála trikařům)!! Já jsem se po většinu času nudil:(..těch pár dobrých scén nemůže zachránit celkovou plochost filmu zaměřenou pouze na nejmenší publikum, doufám že to byl záměr, protože tohle podsouvat dospělému divákovi je sebevražda!!..normálně bych napsal PG-13 a níže, zbytek má vstup zakázán!!..40%!! Jednou větou: Robert D.Jr. jako záporák v téhle taškařici.....to musíte vidět:)!! ()

Reklama

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak Disney produkoval výborné rodinné a animované seriály či filmy (např. moji i dnes oblíbení Kačeři se strýčkem Skrblíkem), ale poslední dobou je produkce tohoto studia dost mizerná. Dnešní děti téměř nemají na co se podívat. Chundelatý pes je prostě i na rodinný film určený dětem až moc naivní, až moc klišovitý a až moc idiotský. Allen se chová je pitomec, snaží se dát přednost rodině před kariérou a dát jí dohromady (jak americké), Glover je asi vůbec rath, že ho někam obsadili, ale nechápu co v takovém shitu dělá Downey. Prostě nehorázná kravina, které nemůžu dát ani jednu hvězdu. ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Vyloženě rodinný film, který ocení nejen majitelé věrných pejsků, ale i všichni milovníci zvířat. Tim Allen se snaží a dělá co může, aby na dětských tvářích vykouzlil nejeden úsměv. Celkem se mu to daří, ale občas vtipné pasáže střídá trapná chvilka. Pro rodiny ideální komedie o vítězství dobra nad zlem. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je běžnou praxí na ČSFD, že některá individua tu známkují filmy už po první reklamě, aby nám ostatním dokázala, jaký skvělý odhad mají. Tady se ale poprvé stalo, že během filmu přibyl i komentář. Jak obdivuhodné. Ale vlastně proč ne. Když se Kutil Tim může proměnit v čokla, je už možné asi úplně všechno... Tohle je další útok na pospolitost americké rodiny, tentokrát zabalený do chlupatého a uslintaného balení. Nepobralo to mnoho nápadu, o vtipu nemluvě, takže to logicky nepobere ani mnoho hvězd. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu (10. – 12. 3. 2006) promítání v USA vydělal remake klasické rodinné komedie 16,3 mil. dolarů a celkově pak 58 mil. dolarů. (imro)
  • Počet scénáristů není konečný, neboť během přípravy se na textu podílelo více než deset lidí. Mezi nimi byl také Tim Allen. (imro)
  • Původní námět filmu pochází z knihy maďarského spisovatele Felixe Saltena, který má na kontě také literární předlohu ke klasické disneyovce Bambi (r. David Hand, 1942). (imro)

Reklama

Reklama