Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

merigieren 

všechny recenze uživatele

hudebník co kopíruje a je v tom dobrej, rozejde se s kapelou která chce tvořit, splní si sen a zpívá s originálem, přicházejí orgie, zklamání, návrat na začátek k vlastní tvorbě. Jedinej problém je hudba, která není nic moc, má takovej pištivej hlas. A jelikož je zde hudební vložka asi tak 50% filmu, tak jako celek nic moc... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tady měl někdo špatný odhad a obsadil Marka Wahlberga, kterému se nedá příliš věřit, že je rockovým hudebníkem. Hrát hopera, rappera, tak by nebylo co řešit, ale rocker není jeho parketa. Jennifer Anniston, která tentokrát kromě líbezné tvářičky nenabídla víc, však nikdo nemůže vinit, že by hrát neuměla, a tak je spoleh hlavně na herce ve vedlejších rolích. Jason Flemyng, Timothy Olyphant nebo Timothy Spall to jistí. Stephen Herek přišel s hezkým vizuálem, do kterého zasadil nepříliš životný příběh o jednom muzikantovi. 40% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg v nezvyčajnej role, ktorá mu ale sadla. Veľmi zaujímavý príbeh rockera, ktorého rolu si Mark Wahlberg vyložene užíval. Jennifer Aniston bola veľmi dobrá voľba v role hlavnej ženskej postavy. Dej je síce jednoduchý, ale za to celkom zábavný a milovníci rocku si určite užijú skvelé skladby. Bohužiaľ snímka nevydrží v rovnakom tempe až do konca a začína nudiť, nezaujíma vás ako to celé dopadne. V závere je to už skôr depresívne. Pre mňa je to typický priemerný film, ktorý sa mi ničím nevryje do pamäte a po pár mesiacoch si ani nebudem pamätať, že som ho zhliadol. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Škoda že neprístupný rating tvorcovia nevyužili na väčšie zverstvá ako len prilepený nábytok k plafónu hotelovej izby a rovnako škoda absencie hudby Judas Priest, ktorých príbeh bol inšpiráciou. Spracovanie inak prekypuje energiou, dravé riffy neraz spustia lavínu nadšenia a Wahlbergovi neverím, že ten soundtrack čo mi hodnú chvíľu pulzoval v slúchadlách, nepočúva tiež. Vo fiktívnom svete by bol plagát Steel Dragon určite nad posteľou. A keď už niet času na celý film, tak konkurz či korunovácia spravia náladu zakaždým. Len to záverečné vymäknutie v duchu "neimituj a ži" neladilo a chtiac-nechtiac zrkadlilo smer všetkých kapiel, čo časom prišli o svoje ostrie. ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Povinost pro příznivce glam metalu.Opravdu velkej nářez,hodně prachů,chlastu,děvek a drog,ty nám tedy tajemně neukázali...Na druhou stranu takhle vydělávající mašina musí mít nějaký pravidla a trade mark a kdo to nectí,ať jde třeba do hoven.Jak pozve během koncíku na podium nějakýho frajera a se slovama-jdu na malou,úplně odejde do pryč,aby oživil klubovou scénu v Seattlu by se teda asi stát nemohla,ale je megavtipná..A Wahlberg na rock star teda fakt má!!! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)
  • Rob Halford prohlásil, že Rock Star je jedním z jeho oblíbených snímků. (liquido26)
  • ANACHRONISMUS: Během zkoušky skupiny Blood Pollution má jeden z jejích členů na sobě tričko Metallicy, které ale bylo vyrobeno až v 90. letech. (liquido26)

Reklama

Reklama