Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jada, žena Harlena Bankse, má zlé sny. Bojí se o manžela, který se živí loupežemi, při kterých bere peníze těm, kteří je získali podvody a zločiny, především drogovým dealerům. Přestože ho Jada žádá, aby nikam nechodil, ještě jednou se vypraví vyloupit trezor, přičemž se bude muset utkat s několika muži. Pak se ale rozhodne, že je načase změnit život. Chce si najít normální práci a nechá se najmout jako řidič obrněného vozu, který převáží peníze. A hned při první akci zjišťuje, že padl do pasti... Jeho šéfem je Max Stevens, který se od začátku Jadě nelíbí. Harlen ale do práce nastoupí. Ve voze s ním má jet jistý Bruno, který tvrdí, že zaskakuje za nemocného kolegu. Jakmile jsou ale kufříky s penězi v autě, Bruno spustí střelbu. Rozpoutá se divoká přestřelka a Bruno přiloží Harlenovi pistoli k hlavě: Harlen tedy ujíždí. Všimne si, že opodál stojí nenápadné neoznačené auto, bezpochyby policie, které je ani nezačne pronásledovat. Hlídkové vozy je zato pronásledují velmi usilovně. Nakonec se Harlenovi podaří uprchnout, přestože je zraněný. Stačí ještě zavolat Jadě, že to byla léčka, a omdlí... Najde ho policejní hlídka a je předveden na protidrogové oddělení, jehož šéfem je agent Saunders. Toho zajímá jen to, kam se poděly peníze, které se nikde nenašly. Harlen prohlásí, že si po silném úderu do hlavy nic nepamatuje. Je převezen do věznice, kde ho brzy navštíví Jada. Tvrdí, že ji někdo neustále volá. I neznámý chce vědět, kde jsou peníze. Zanedlouho se ve vězení objeví i Bruno, kterého Harlen zanechal omráčeného ve voze. S použitím násilí se od něj Harlen dozví, kdo jsou Stevensovi kumpáni: Garrett, Vincent a Taggart. Bruno mu také prozradí, že Max není mrtvý, což mu při výslechu tvrdil Saunders... Harlen upozorní spoluvězně Ice Koola, že se na něj chystá gang Mexičanů, a zachrání mu tím život. Chce za to jediné: aby mu Ice pomohl na svobodu. Ten souhlasí. S pomocí kamaráda, který přiletí s vrtulníkem, se jim to může podařit... (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

genetique 

všechny recenze uživatele

Myslím, že týmto filmom by Seagalko kľudne mohol zavesiť herectvo na klinec. Nie preto, že to bolo také zlé, ale aby svoju hereckú kariéru slušne zakončil napríklad takýmto filmíkom. Možno mu trochu nadŕžam a to bude asi tým, že mne osobne tento herec veľmi prirástol k srdcu(určite nie svojimi hereckými výkonmi), ale vzhľadom na jeho predchádzajúce pokusy veľmi podarený film! Myslím, že si každý všimne, že sa Steven konečne dostal do trochu lepšej formy, nepotrebuje ani dlhé kabáty a na svoje shaolin-chmaty dokonca ani efekty. Príbeh priehľadný a obohraný, myslím, že už by mohli pre Stevena vymyslieť aj lepší scenár a dosadiť ho do inej, než klasickej dobrodinskej role a potom by to hádam konečne malo ten správny spád. Ale za Seagala to stálo. 55%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem se na to dodíval. Asi proto, že se mi nic jiného nechtělo dělat. Každopádně - děj je slabý a děravý, resp. docela roztrhaný a "skromný". Herecké výkony v podstatě o ničem, resp. bych to asi odehrál i já. Tempo nulové, jakoby se pořád nic nedělo. Pár těch bojůvek bylo fajn, bylo to takové civilní a nepřehnané. Ale celkově to bylo takové nudné a divné. Howgh! ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Průměrné akční béčko s mistrem rychlých chvatů Stevenem Seagalem, který je sice čím dál tím víc prostorově výraznější, ale očividně mu to nebrání v tom, aby každého zmlátil na počkání a občas u toho utrousil nějakou tu přiblblou hlášku. A scénář evidentně tvůrcům taky moc času nezabral a tak je výsledek takový, jaký je. Návrat akčního hrdiny z let předminulých se tedy opět nekoná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Dnes zomrieš!". No veru som aj skoro umrel. Od nudy. Ako Stevenovi Seagalovi pribúdajú roky a kilá, tak jeho filmy klesajú na kvalite. Nikdy nepatril ku hollywoodskej špičke, ale veci, ktoré natočil pred rokom 2000 mali aspoň akú takú úroveň. Avšak teraz to s ním ide dole vodou. Produkuje jeden nízkorozpočtový brak za druhým. Presne taký je aj tento akčný film. Nezaujímavý, nelogický scenár, veľmi slabí herci, hlúpe dialógy, lacná televízna kamera. Ani bojové kreácie stranúceho, obtlstlého Seagala už dávno nie sú to čo bývali. * ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabota. Neviděl sem sice jiné novější Seagalovské skvosty ale podle hodnocení bych řekl, že to nebude o nic lepší. A vlastně tohle je možná to nejlepší co od něj na douhou dobu uvidíme. Dvě hvězdy jsou za úvodní (docela slušnou) automobilovou honičku a nějaký ten občasný výbuch. Seagalovských rvaček si moc neužijete, což je ale možná dobře, protože kdykoliv se párkrát otočí tak už začíná funět. Prostě už si asi musíme zvyknout na to, že už nás ničím nepřekvapí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Bulharsku a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)
  • V záverečnej scéne pri súboji vyhodí Steven Seagal (Harlan Banks) protivníka von oknom. Keď ho vyhadzuje má protivník bundu s dlhými rukávmi, ten čo padá z okna už ale rukávy nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama