Reklama

Reklama

Stíny temnoty

  • USA Gallowwalkers
Trailer 1

Obsahy(1)

Zabiják Aman (Wesley Snipes) nenechá naživu nikoho, kdo se mu jen přiblíží do cesty. V jeho světě se však oběti po smrti vrací, a tak musí Aman po čase čelit útoku gangu, který před časem zničil. Vítejte ve světě Gallowwalker, kde odplata žije věčně. (ssfan)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Gallowalkers z trailerů vypadal celkem na tvorbu Snipese netradičně, ale ve výsledku je to nudný příběh, co se táhne jako smr...ad. Western se zombíkama, Ok, to může být švanda, ale celé se to bere vážně a vypadá to úplně směšně. Co ty protivníci hlavního hrdiny, co to mělo jako bejt?? Chlap s kastrolem na hlavě, z něho koukají bodáky - něco jako Pinhead? Hlavní záporák je úplně směšnej, to není ani herec z kategorie "céééé". Ono už stačila ta dementně natočená scéna znásilnění - a bylo jasné, že Goth je totální loser režisér. Celkově to smrdí korunou. Pár lidí běhá po poušti, vypadá to lacině a přitom to mělo rozpočet 17 mega? Jako za co, proboha? Jediné, co mě zaujalo byly občasné, krvavé - eR-kové záběry, ale to je tak všechno. Asi popřemýšlím nad přehodnocením nějakých svých "odpadů", co jsem zde udělil. Občas jsem si vzpomenul i na Bloodrayne, ale i Uwe Boll měl tak 100x navrch...Pryč s tím, je to břečka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci chtěli natočit novou, jinou verzi snímku „Blade“. Wesley Snipes zde měl opět vypadat strašně cool. No, tohle se vlastně docela povedlo, jenže postrádá Bladův suchý humor, navíc brodění se v krvi zde není ani taková zábava. Děj je strašně zkostnatělý a scénáristé očividně vůbec nepochopili, že tohle by měla být odlehčená podívaná, kde by se divák bavil. Vážně pojaté béčko nebude bavit nikoho. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tomto snímku je zdejší plakát. Přitom to mohl být jeden z těch snímků, které jsou sice blbé, ale hravě zábavné. Tohle je jenom blbé o nějaké hravosti si to může nechat jenom zdát. Příběh a jeho vypravování zhruba na úrovní lepšího porna, ovšem bez toho, co od porna normální člověk očekává. Co si vlastně tvůrci Gallowwalkers slibovali? Čekáte-li alespoň ucházející akci, sněte dál. Režisérovi se občas povede zabrat nějaký pěkný obrázek, ale tady výčet jeho kvalit končí. Nudnější akční pasáže jsem už hodně dlouho neviděl. Většinou to probíhá tak, že zazní určitý počet výstřelů a následně padne adekvátní počet lidí k zemi. Scénárista se Snipesovi zřejmě snažil napsat repliky, které zní drsňácky a jsou zahaleny mystičností, ve výsledku ovšem mluví tak, jako by se vzpamatovával z té nejhorší kocoviny na světě. Přitom stačilo pojmout to od podlahy jako béčkovou over-the-top akci, která se nebojí dělat si srandu ze sebe sama a přihodit ještě pár prsatek v sexy cowboyských oblečcích (Simona Brhlíková je to jediné, co si budu z filmu zítra pamatovat). Nedokážu si představit takřka nikoho, kdo by si snímek v současné podobě nějakým způsobem užil. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Z dálky to vypadalo jako zábavné, skoro až komiksově vyhlížející, R-kové béčko, jenže na cestě se něco posralo. Což zjistíte sami už po pár úvodních minutách. Gallowwalkers (zde jako zombie-upíři, kterým nevadí sluneční svit) je nešťastně sestříhaná a ještě hůř zahraná nuda, která se soustředila spíš na okecávání a Wesleyho zlé pohledy pod kloboukem, než na samotnou akci. Takže co naplat, že se tu vytrhávají hlavy i s páteří a promenádují fajn kočičky s hlubokými dekolty, když film dokoukáte jen s velkou dávkou sebezapřením. I pro zarputilé metloše bude nepodstatným detailem, že jedna z postav nese jméno Slip Knot. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Něco to do sebe mělo, mám velmi rád westerny, můj srdeční žánr, nicméně nepochopil jsem vyznění příběhu. Ale jsem rád, že zas vidím starocha Snipese v akci! :-)) Kdyby z toho udělali normální klasicky western bez "nemrtvých", bylo by to asi daleko lépe hodnoceno! PS: Hudba je zde mimořádně příjemná, trefná a kvalitní. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení filmu byl v říjnu 2006 Wesley Snipes obžalován za neplacení daní, což vedlo k vydání rozkazu k jeho zatčení. 8. prosince 2006 odletěl soukromým letadlem do rodného Orlanda, kde stanul před porotou. Snipes se cítil nevinný ve všech bodech a za 1 milion amerických dolarů byl propuštěn z vazby a bylo mu dovoleno vrátit se do Afriky až do konce natáčení filmu. (Kritiq)
  • Film vznikl už v roce 2010, však kvůli uvěznění hlavního představitele Wesleyho Snipese za daňové úniky se premiéra odložila do doby, kdy bude Snipes opět na svodobě. (korbitch22)
  • Natáčení probíhalo v Namibii. (Terva)

Reklama

Reklama