Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už ten nápad mi přišel dost ujetej, ale fakt je, že jsem se párkrát docela zasmál, a to kravinám, ale zasmál. Jenže příběh je hodně bláznivej a když hlavní hrdina je hnusnej jak noc, což netvrdim že nejsem i já, a proto to můžu tvrdit, je škoda tohle házet do hnoje, právě proto, že je to tak šílené. Jenže to ani jinak nejde. To téma je fakt hodně šílený a nakonec to dopadne nedejbože tak nedůvěryhodně, že člověk, se kterym se život nesral, by se tomuhle všemu neskutečně vysmál. I tak je Bezva vejška docela dobře ujetá komedie, sice za dvě hvězdy, ale už za ten nápad stojí za to všecko vidět. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 10/10/// +Justin Long, příjemný a zábavný děj, zajímavý příběh, dobrá hudba, některé hlášky a postavy pobaví -škoda že to občas není reálnější, takhle by se to opravdu stát nemohlo, mě teda určitě ne/// Justin Long je v tomto žánru (a možné nejen v tomto) sázka na jistotu. Stává se středem pozornosti, hraje výborně, dostává dobře napsané postavy a je radost ho ve filmech vidět. Ohledně děje se přiznám, že některé vtípky šli mimo mě a taky mi to celkově nepřišlo natolik vtipné abych se válel po zemi smíchy. Přesto mě film bavil a nejvíce jsem si užíval námět a bavil se u toho jak to probíhá a jak to celé dopadne. Film ve vás vyvolá příjemnou náladu. A mimochodem hodně mě zaujala Maria Thayer./// Celkem 82%/// ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie, která mě skutečně pobavila. :) Kdo by si nepřál vybrat si vysokou školu podle svých zájmů a koníčků? Justin Long mě úplně ohromil. Nápad natočit komedii o "falešné vejšce" byl skvělý nápad, je samozřejmě jasné, že ve skutečnosti to možné není. Zpočátku jsem se děsila, že to bude další typ Prciček, ale výsledek filmu mě nakonec příjemně překvapil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná teen komedie !! Absolutně nářezový Jonah Hill, který každým zjevením na scéně dělá jednak ze sebe ostudu, tak baví diváka, sympatický Justin Long, který především v závěru v soudním procesu pronese tak silný, emotivní a zdařilý monolog, že mi až tekly slzy a hlavně skvělý nápad tuhle komedii vyzdvihává hodně vysoko. Smál jsem se, bavil jsem se. Doporučuji! 85% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co jen na tohle říct? Jasně, je to bezva ujetá teenagerovská komedie, která je vtipná, je pohodová, je originální, je vydařená a je plná optimismu, elánu a energie. Takže samá pozitiva. Při jejím sledování jsem si prostě užíval každý okamžik, každou scénku, každý vynikající nápad. Tohle není jen obyčejná puberťácká komedie, tohle je prostě jedná dlouhá a úžasná jízda, u které jsem se velice bavil a kterou jsem si prostě a jednoduše užíval po celou dobu. A i když konec byl až příliš nereálný a klišovitý, ani to mi nezabránilo v tom, abych si tenhle film užil. Celé je to vlastně postavené na jednoduchém, ale zároveň geniálním nápadu, který tu ještě nebyl. Bartlebyho nevzali na žádnou vysokou školu, a tak ho napadne, že si založí vlastní falešnou školu. Kamarád mu pomůže vytvořit webovky, další kamarádka mu prozradí, kde najít vhodnou budovu, a už se to rozjíždí. Rodiče mu to uvěří a jsou šťastní, že se někam dostal. Jenže pak nastane problém. Dostaví se totiž dav lidí, kteří byli na tuto školu také přijati a které nikam jinam nevzali. Na falešném webu této školy totiž stačilo pro přijetí jen kliknout na jeden odkaz. Tohle je prostě geniální a vydařený nápad, který jsem si užíval a ze kterého jsem naprosto nadšený. Ať si říká kdo chce co chce, tak mně se tohle líbilo a tak to také patřičně ohodnotím nadprůměrnými čtyřmi hvězdičkami. Jednu hvězdičku totiž musím chtě nechtě srazit právě za ten až moc kýčovitý a nereálný konec, i když jsem se na něj připravoval celou dobu a i když jsem přesně takový konec čekal a byl jsem nakonec i rád, že přesně tento konec přišel, ale nicméně právě za to srážím tu hvězdičku. A navíc jsou tu filmy, které si pětihvězdičkové hodnocení zaslouží více. Ale i čtyři hvězdičky jsou krásné. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)

Reklama

Reklama