Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Co říct k pulsu? No upřímně se mi to nelíbilo. Ani tak dobře nechápu, jak se to může někomu tak moc líbit. Pár hereckých jmen nezachrání hloupý scénář a ještě hloupější příběh. U filmu se nikdo snad ani nelekne. Správné lekací scény zde chybí. A chybí toho i mnohem víc. Film je natočen na takovém šedivém obrazu, který má dodat hutnou atmosféru a to je tak jediné, co se mi líbilo. Bohužel dostává nálepku špatný film. ( 18 procent ) ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Akčnější, polopatičtější lite verze "pro blbečky", jež v porovnání s Kairo vyznívá poněkud triviálně. Atmosféra, mnohovrstevnatost a poměrně výrazný nad/mimožánrový přesah originálu jsou v čudu. U některých scén z Kurosawova filmu mi i po opakovaném zhlédnutí (a že třeba tuhle jsem viděla nesčetněkrát) naskakuje husí kůže jak špunty od maggi, o té existenciální depce, kterou mi přivodil zhruba na půl týdne, ani nemluvě. Při sledování remaku mi po zádech nepřeběhl ani mráz, ani mrazík, ba ani mrazíček a o nějaké depce už vůbec nemůže být řeč. Pořád je to ale celkem solidní, audiovizuálně vydařený horůrkov - a neznat originál, možná bych zvažovala čtvrtou hvězdičku. (Ještě že originál znám.) ()

Reklama

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Já hledám ve svém nitru alespoň něco, co by se mi na tomto pokusu o film a napětí líbilo.... Nenacházím zhola nic a zůstává ve mě pouze údiv z toho, jakou že sračku jsem to právě viděl... Nápad to není až tak špatný, nicméně jeho převedení do podoby filmu se setkalo s tragickým, ale opravdu asi nejhorším střihem v dějinách filmu, pokus o napětí či dokonce hororové prvky zůstává u blikajících světel, 'nervy drásající hudbě/zvuku' a dementních pohledů herců, pokoušející se vyjádřit svůj strach z asi nejubožejších virů/duchů/vysávačů chuti žít.... A konec tomu všemu nasadil korunu a jenom mi potvrdil, že jsem se setkal s opravdu dementním filmem... Za čas si pustím japonský originál, a i když mu určitě budu nadržovat, protože miluju asijské filmy, tak nevěřím, že by to bylo o moc lepší... ale uvidíme... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Původní Kairo jsem zatím neviděl, tak jsem si musel vystačit s tímto remakem. Inu čekal jsem něco lepšího příběh je pro mě poměrně originální, ale po cca. 1 hodině se dostaví dost velká nuda u který jsem měl co dělat abych neusnul. Herci i když nehrály nějak moc dobře tak jim to vynahradila sympatičnost. Co se lekaček týče tak asi takhle: Obal DVD: "Nejděsivější film roku", nevím kdo tohle mohl napsat, ze začátku jsem se sice bál že se budu lekat jako u remaku Nenávist, a proto jsem se pořádně připravil, ale už po pár minutách jsem zjistil že lekání je to poslední co budu, film opravdu nemá ani jednu lekačku. Ale zato má aspoň malou atmosféru. Film se moc doporučit nedá, pro člověka co má nějaký ty horory nakoukány to bude nuda, takže jedině možná pro nějakého člověka co hororů moc neviděl. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný horor, který vám sice nejspíš bezesné (v lepším případě) noci nepřinese, ale na těch 80 minut pobavit dokáže určitě. Ambiciózní snímek (nechybí padající letadlo anebo totálně zdevastované město- čistá apokalypsa), kterej dolů strhává ten fakt, že je to celé vlastně taková blbinka bez hlavy a paty (přesto, jak už jsme si řekli, zábavná ;-). Kristen Bell v hlavní roli je pak už jen taková přidaná hodnota, stejně tak hororový harcovník Wes Craven, tentokráte na scenáristické židli. Pevné 3*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama