Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že když jsem kdysi v televizi viděl tuhle komedii poprvé, tak jsem ji po cca 20 minutách vypl, protože mě děsně nebavila. Rád ovšem dávám druhé šance. První čtvrthodinka opravdu není nic moc, Allen Covert mi v tomhle filmu přijde poměrně nesympatickej. Jenže jakmile se na scéně objevuje slaďoučká Linda Cardellini (ok, už ne tak slaďoučká, jako v 99tém) film jakoby dostal druhej dech. Humor je dost kolísavý, některé scény jsou vyloženě trapné, ale jsou tu i nečekaně hodně povedené fóry. Nechybí ani cameo Roba Schneidera či menší role pro v té době začínajícího Jonaha Hilla. Celkově spíše slabší 3*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velice primitivní komedie, která se mi před pár lety docela líbila, jestli si správně vzpomínám. Dnes už to není ani přibližně tak horké. Je trošku netradiční tím, že se tu vůbec neschyluje k žádné katastrofě. Hlavní a jediná zápletka je absolutně vynucená a uvařená z ničeho. Pár vtipných momentek se ve filmu přeci jen najde. To musím uznat. Navíc pojednává o tématu, které je mi velmi blízké, takže já se nebojím sáhnout po 3 hvězdách, i když velmi slabých. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Allen Covert by mohl zaskakovat na plac za Gibsona - v některých chvilkách Mela připomíná až moc. Výroba her je zde zhulena - jeden tvůrce a betatesteři - ouhha, skutečnost s týmy programátoru, desingerů, grafiků, hudebníků atd. atd., jsou zde vecpány do jednoho "robota" (později i do hlavní postavy). O tom ale film není, je to přiblbá jízda a celkem zábavná. Takové filmy jsou jednou za čas hodně osvěžující a karate-opice na vás jestli ne. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Kdo kdy nehrál počitačové hry.A kdo by nechtěl být ,,tester´´. Já bych si to rozhodně zkusil.Tenhle film byl ze začátku myšlen jako Béčkový a taky se tak stalo i když je námět tuctový, scénář a dialogy také tak celek zase není tak špatný a jsou tam i vtipné scénky takže 60% (ale na čtyři hvězdičky to určitě nebude). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Auto, ktoré šoféruje Kane (Kelvin Yu) je upravená Toyota Supra. Presne to isté vozidlo možno vidieť aj na začiatku filmu Rýchlo a zbesilo 2 (2003). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama