Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

heyda 

všechny recenze uživatele

Výborný béčko!!! Skvělý humor, krásné prostředí, pár vynikajících kamerových záběrů, sexy Michelle Rodriguez, víc jak deset lekaček a především tlupa minimálně dvaceti psů, kteří byli různým křížením a genetickými pokusy změněni na krvelačné bestie. Musím smeknout před cvičiteli těch psů, protože digitál byl podle mě použitý jen v krajních případech, přišlo mi to hodně realistické. Popravdě ani moc nechápu tak nízká hodnocení. Napětí, humor, lekačky, krev, všeho tam bylo přesně tak, jak se sluší a patří a dokonce i scénář byl nadprůměrný. Celkově překvapení a spokojenost = 75% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tři pěticípé hvězdy si film určitě zaslouží. Sice jsem podobných filmů už viděl hodně, ale tenhle je stejně v něčem jiný. Přináší velmi zajímavé záporáky, kteří mají opravdu velké charisma! Pochválit se musí jejich herecké výkony a taky práce režiséra, ten z toho dokázal v určitých momentech vytřískat maximum. Děj sice není nic moc, ale na to jsem u podobných filmů zvyklý. Napětí bylo slušné a pár hnusných scén se taky najde. Závěrečné dění se mi sice moc nelíbilo, ale jinak jsem si film užil a to i díky hláškujicímu černochovi. 55% ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Není zrovna nejlepší nápad, vyrazit si s přáteli na ostrov, obývaný přespříliš přítulnými armádními hafany, aby nedošlo k mýlce, rozhodně nemají nic společného s dobračiskem maxipsem Fíkem. Tyhle potvory jsou chlupatý, naštvaný, věčně hladový parchanti, který víc než co jiného nesnášejí nějaký blbý Pedigree, co v televizi propaguje nějaká olezlá čivava (raději bych před nimi pomlčel o tom, že toho přerostlého potkana považuje taky za psa, to by je nasralo ještě víc), oni radši čerstvé masíčko, ze kterého kape teplá krev a zmínil jsem se již, že nejradši lidské. Osoby jenž byli vybráni, aby s řevem utíkali před nejlepším přítelem člověka ujdou, sice mě štve obligádní negr (to opravdu každý američan má za nejlepšího kámoše negra?), spíš mi záleží na obsazení ženských rolí, zvláště když jsou pouze dvě, dle mého soudu, má ideální herečka tohoto druhu filmu vlastnit, dlouhý nohy, pořádný kozy, které se při úprku budou pěkně houpat, musí umět správně vřeštět a svůdně se vlnit v bikinách, tady sem zklamán, ani jedna z hereček nesplňuje podmínky, prsa nemáji, nějaký extra fešandy to taky nejsou, řvou dobře, utíkají dobře, jen ten nejnižší pud u mě neaktivovali (však si rozumíme). Jinak ostrov pěknej, jen ta voda je nějaká žlutá, ale stejnak největší překvápkem zůstávají „roztomiloučcí“ pejsánci, tak proklatě drsný mrchy jsem už dlouho neviděl, žádný dobrácký bernardýni, do kterých musí štáb rýpat rožhaveným pohrabáčem, aby dostali aspoň trochu zlostný pohled, tyhle mrchy jsou ostrý jak břitvy Fredy Krugera. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tento horor sa natáčal v Južnej Afrike a toto prostredie do tohto filmu pekne zapadne. Tie psi mi prišli trošku smiešne ale strach z nich išiel. Dej: Psi sa chcuú dostať do domu kde žijú parta mladých ludi a chcú ich pohrýzť pretože majú nejakú nákazu a ztoho sú agresíívni. Koniec mi prišiel dosť dobrý, nasadnutie na loď a zistenie že sa tam ukrývajú psi. Je to priemerný horor s priemernými psami. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Bohužel veřejností příliš neznámé, ale zato jedno z mých nejvíce oblíbených vyvražďovacích zvířecích béček. Největší kladné body film dostává za reálnou předlohu, protože si nikterak nechce hrát na sci-fi zmutovanou bestii, která si podá jednoho studentíka zadruhým. Pejsci ve filmu jsou opravdoví bez nějakých počitačových příkras, pěkně vycvičení a hlavně umí poslechnout to co po nich pan režisér chce, aby předvedli na filmovém plátně. Když se rozhlédnete i nad tím kusem krásné lesní přírody okolo, je to krása pohledět. Herecké obsazení se taktéž nemá za co stydět a když už nic, tak alespoň Michelle Rodriguezová je symbolem nějaké stupňové kvality. Scénář není nikterák složitý a spíše je prošpikován akčními i překvapujicími momenty. Závěrečná scéna je možná trochu zbytečná, ale třeba si Nicholas Mastandrea nechal otevřená vrátka pro případné pokračování a pokud jde o mě já bych se mu ani moc nebránil. Pokud máte rádi zvířatka a zvlášť pejsky, určitě si nenechte tento film ujít, byla by to škoda už jen z faktu, že The Breed je naprosto ideální odpočinkový počin. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Aby psi vypadali špinaví a neudržovaní, bylo použita směs bahna, laku na vlasy a glycerolu. (Cheeker)
  • Původně měl ve filmu hrát herec Ian Somerhalder, který těsně před natáčením nakonec roli odmítl a věnoval se natáčení seriálu Ztraceni. (Stocki)

Reklama

Reklama