Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

pufina 

všechny recenze uživatele

Hmmm, to byla ale blbost - ale víte co? Já té Haley fandila, což se mi moc často nestává. Fanda gymnastiky opravdu nejsem a když člověk vidí samé americké komedie, kdy mladistvé do těch 18 let dělají kraviny, tak ten stejný scénář přestane brzo bavit. Ale víte co - hvězda za Jeff Bridges, která byla výborná; hvězda za ten příběh a hvězda za to, že jsem tu televizi nepřepla a přežila jsem i ty reklamy (což je úspěch, jelikož na televizi koukám tak 2x týdně a dohromady to dá 2 hodiny). ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Oběvil jsem konečně film o gymnastice. Tak jsem se na něho těšil jako malý kluk:-) Bohužel jsem se asi těšil moc, takže se z tohoto očekávání stalo zklamání. Dokážu ocenit i slabší film, ale tomuhle jsem opravdu nemohl nějak přijít na chuť. A nebýt to film o gymnastice tak bych ještě jednu hvězdičku ubral. Takže na pořádný film o gymnastice si budu muset hold ještě nějaký ten pátek počkat:-( ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Některé rebelující slečny čutají do míče (Blafuj jako Beckham), některé kastrují úchyláky (V pasti) a některé předvádí bez mrknutí oka gymnastické cviky, nad nimiž běžní smrtelníci blednou závistí. Rebelka, jeden z mála filmů o gymnastice, nabízí spoustu pohledných dívek v trikotech, které někomu mohu připadat sexy, spoustu humorné munice vystřílené naprázdno, spoustu moralizování. Příběh sleduje tu nejojetější melodramatickou linii, vlastní devadesáti procentům sportovních snímků. Konfrontace tvrdohlavé hrdinky se zásadovým trenérem. (Jeff Bridges na trampolíně? Zkuste dělat, že jste ho neviděli). Všelijaké přemety, salta, výmyky, jež mají budit cool dojem, jsou s pěti střihy a čtyřmi opakovačkami za vteřinu velice iritující. A jelikož je hlavní hrdinka rebelkou, která má ráda punk, dlouhé kalhoty a volná trička, pokusili se tvůrci malinko inovovat klasický závěr daného typu filmů. Zatímco jiné filmy jejich konec zachraňuje, tento jej potápí až ke dnu. Neskutečně dementním způsobem návodná „vzpoura“ možná přiměje pár čtenářek Bravíčka (nebo co teď letí) ke zvednutí prostředníčku za doprovodu nějaké sprosťárny, mě však přiměla pouze a jenom ke snížení hodnocení na jednu nicotnou hvězdičku. 30% Zajímavé komentáře: mustafa, TomBar ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hrozný, úplně strašný. Missy Peregrym bych vlepil facku, když bych byl holka, protože ona byla úplně šílená. Prej rebelka, aha. To bych ji chtěl vidět, jak by obstála v zástupu potetovanejch, ušima propíchanejch, na ježka ostříhanejch, v lepším případě na kohouta sestříhanejch slečen s pentagramem na krku a černým vším, co zrovna mají na sobě. Děs. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

bohužel musím dát jen jednu hvězdičku, i když od tohoto filmu jsem očekávala více, škoda, bylo hezké se dívat na gymnastiku, protože je to krásný sport, ale nějak to bylo divně natočený, děj sice dobrý, hlavní představitelka taky dobrý, ale chybělo mě tam napětí, mohlo to být daleko lepší, fakt škoda, ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama