Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Handle 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem čekal, kdy se to trochu víc rozjede.. ale i tak docela dobrý, nemám výhrady k hercům, líbilo se mi to, dokonce bych řekl, že by si film zasloužil větší pozornost a mělo by se točit víc takových filmů o drogách a o tom, co s vámi může udělat showbussines.. Ale celkový dojem to na mě zas tak moc neudělalo. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pálíte-li svíčku života z obou konců, pak není divu, když dohoří rychleji než jiné, ačkoli by se dalo donekonečna diskutovat o tom, zda je lepší shořet než pomalu vyhasínat. Každopádně mám pocit, že 21. století pro Angelinino herectví znamenalo to druhé, v málokterém filmu se aspoň blíží drajvu, jaký má její extravagantní, vášnivá a nešťastná Gia, byť to možná ani moc nehraje a vysoce vyčnívá nad plochou historkou okresního formátu o tom, že drogy jsou špatné, áno... ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem měl možnost vidět Giu, která Angelině nastartovala kariéru. Ta role zhýralé modelky ji neskonale sedla. Jeden z jejich nejlepších výkonů a stojí za tím, že tento víceméně levně vypadající televizní film má takové hodnocení jaké má. Život samotné Gii je typickým příkladem modelky, která neuřídí svůj život a podlehne nástrahám. Určitě škoda života. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh mě dostal především svojí reálností a samozřejmě i zajímavostí hlavní hrdinky.. Gia byla jiná než ostatní modelky, byla svá a chovala se tak, jak chtěla, i když to třeba bylo proti společenským pravidlům.. Takových lidí moc není, všichni se bojí být takoví, jací být chtějí, a právě proto ji obdivuji! Byla nespoutaná, sexy a "šílená"... Angelině Jolie tahle role neskutečně sedla, dala do toho všechno a vyplatilo se. Podle mě její nejlepší herecký výkon, co jsem zatím měla možnost vidět. Focení, sex, drogy.. Všechno je v tomto snímku vykresleno poměrně do detailů a to mě baví! A ta závěrečná scéna prostě neměla chybu!!! ...heaven on earth - back again - into - under - far in between - through it - in it - and above... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Byla příliš krásná, aby zemřela. Byla příliš divoká, aby žila. Nepřišlo mi to zas tak světové. Zpracování - střih některých záběrů - mě nějak zvlášť neoslovil. Skvělá hudba a výborné výkony Angeliny Jolie (popravdě nevím, co na ní všichni vidí - skvěle hraje, to ano - ale jako kráska mi nepřijde) a Elizabeth Mitchell pro mě zase nestačí na vyšší hodnocení. Zajímavý příběh, ale nudil mě více než Howard Hughes (Letec). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)
  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)

Reklama

Reklama