Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Eleasari 

všechny recenze uživatele

Osobně filmu dávám pět hvězd z prostého důvodu - viděla jsem ho už stokrát a vždycky si ho neskutečně užívám. Samozřejmě že z kvalitativního hlediska je to naprostý odpad - kamera žádná sláva, kostýmy a vůbec vzhled herců úplně mimo, soundtrack ani nemluvě.. Příběh o tom bych snad radši pomlčela. Ale jak si to tu tak čtu, lidi to z nějakýho důvodu uráží. Jakoby snad nebylo na první pohled úplně jasný, že se od začátku do konce jedná o absolutní recesi. Popravdě to že je film inspirovaný Dekameronem mi až doteď nedošlo, dřív jsem ještě nevěděla co to vůbec je a později jsem nad tím vůbec nepřemýšlela, ale to je jen další ze série stovek vtípků které celý film provázejí a zpětně mě to teď pobavilo. Nejsou zvlášť chytrý, ale pořád hrozně vtipný. Je jasný že všichni lidi takovej humor nesdílí, ale kdo by někdy měl chuť na opravdu velmi velmi odpočinkovou sračku (což ovšem říkám s láskou), u které se může smát od začátku do konce a navíc pořád sledovat fakt hezký herečky i herce, je tohle správná volba. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Komedie s moderními prvky, zvláště hudbou což už ale bylo u Příběhu rytíře. Film je jasně zaměřen na vyprávěni vicero lidí, kteří řeší problém ztráty panictví. Každy po svém a s různymi nástrahami... :-) O ničem jiném film není ikdyž je sem zamotán boj o největší krásku (Mischa Barton). Scény z kláštera by se spiš hodily na scény z bordelu. To samé platí o šatech všech dívek ve filmu :-). Nejde o žádny zázrak ale i tak pro mě 3*. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně ucházející oddychovka, která nijak zvlášť nerozesměje,ani nedojme, tudíž se zařazením do škatulky romantických komedií film zřejmě minula povoláním. Nicméně dobře hrajicí Tim Roth zastíní všechny kolem sebe a snímek zvedá do průměru. Ale ani Hayden není k zahození a člověk se ani nediví, že po Mische barton jede tolik chlapů. Ve výsledku nijak neurážející snímek, který se potácí ve vodách průměru. 50-60% ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Ptákovinka na jedno použití. Není divu, že to nebylo vysláno do kin a o nějaké DVD produkci se také nemluví (zatím). Hayden předvádí svůj průměr, Mischa je pěkná anorektička a Tim Roth od Pulp Fiction nezakopl o nějakou významně lepší roli. Občas trapné, občas k pousmání. Čekal jsem ani nevím proč, víc. Takhle usmolených 40% a můžou bejt rádi... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mnoho krásné nahoty pro muže a mnoho sympatických mužů pro ženy. To je však asi to jediné, co se dá o snímku říct pozitivního. Možná snad bylo možno zahlédnout i špetku toho humoru. Jinak ale snímek postrádal kvalitnější scénář. Přitom herecké výkony zase tak špatné nebyly. Film se hodí spíše manželstvím po dvaceti letech, kdy ani jeden už na sebe nemá chuť, ale oba ji dostanou pohledem na krásnější herečky/herce a některé docela vzrušivé scény, které kdyby se neodehrávaly ve staré Itálii, mohlo by se jednak o starobylou verzi Prciček. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Taliansku, a to v mestách Rím, Florencia a Siena. (Real Tom Hardy)
  • Bolo takmer nemožné, aby sa v 14. storočí dostal Rus do Talianska pre rozsiahle nepriateľské územia medzi dvoma krajinami. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama