Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

JFL 

všechny recenze uživatele

Společnost World Wrestling Entertainment svým divákům servíruje spoustu akce, velkolepé fyzické souboje a blond modelky, což ji spolu s velkým kapitálem předurčuje k tvorbě precizních oddechových akčních filmů. Současně ví, že když do hlavní role obsadí wrestlingového zápasníka, dostanou bijce a ne herce. Proto se velká část filmu zaměřuje na charismaticky vyprofilované záporáky, jejichž představitelé jsou herecky zdatnější. Díky tomu a perfektně technicky provedeným akčním scénám je film svěží a zábavný. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Strašne jednoduchý scenár. Dobre natočená akcia. Cena nie je herec, ale jeho knockouty stoja za to. Všetko vybuchuje, stále sa niečo deje, Robert Patrick je skvelý záporák... Nadšenie pre akčné béčka sálajúce z tohto filmu je až neuveriteľné... Bavil som sa snáď ešte viac ako pri Rockovej KRÁČAJÚCEJ SKALE a VITAJTE V DŽUNGLI... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo všetko vieme o tých chlapoch?“ – „Sú to zmrdi.“ Obsahuje menšie spoilery. Vyrastal som na akčných béčkach 80. rokov, ale to, že skopírujem ich scenáre ešte neznamená, že mi z toho automaticky vyjde dobrý film. Pritom ani také KOMANDO nie je objektíve bohvieako kvalitný film. Ale na ňom vyrastali milióny chlapcov na celom svete. VOJAK túto nostalgickú výsadu nemá, je to film z roku 2006. Občas ma chytil, ex-wrestler John Cena má niečo do seba, Robert Patrick je v rámci možností kultový (wtf hláška „Ten chlap je nezastaviteľný ako Terminátor.“) a akcia je profesionálne zvládnutá (ale nijako extra mimoriadna). Avšak skoro vôbec ma to nebavilo, stále som pozeral na hodinky a keď som si myslel, že to už konečne skončí, prišlo 20-minútové finále panebože. Vyložene ma pobavili len dve scény, ktoré akoby vypadli z iného (lepšieho) filmu. V prvej scéne sa obrovský Afroameričan v slabej chvíli prizná k homosexuálnemu znásilneniu a hrá do toho hudba z VYSLOBODENIA (!). Druhá scéna je ešte vydarenejšia: z močiara vybehne 10 krokodílov a zožerie týpka („Vravel si, že tu nie sú krokodíly!“ – „To boli aligátory.“). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Taková menší vzpomínka na 80. léta. Správně naivní,hloupé a plné super akce. John Cena sice vůbec hrát neumí, ale to vůbec neva. Od toho je tady totiž Robert Patrick, kterej je fakt hustej. Jenom škoda, že ke konci film spíš zpomaluje a nedrží si tempo a našláplost akcí. To finále mohlo být opravdu lepší. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím, byl to pokus o komedii a nebo o akční film. To nebylo "béčko", ale "ÉČKO". Hrozný scénář, děsný výběr herců.... jednu hvězdičku dávám za speciální efekty - výbuchy. Jeden výbuch, druhý výbuch, třetí výbuch.... Jako odpad ovšem označuji to DEJAVU, 1) vybuchující benzínka, oheň a pohled plakající ženy, zda to voják přežil. 2) vybuchující chajda, oheň a pohled plakající ženy, zda to voják přežil. No prostě KOMEDIE! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Pri scéne, kde John Triton (John Cena) prerazil protivníka cez kopu dreva použil wrestlingový chvat chokeslam. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama